Set prostirki za kupatilo sa slikom

3,900.00рсд

Set prostirki za kupatilo sa slikom osiguraće toplu podlogu za vaša stopala, a odgovarajuća boja i oblik upotpuniće stil vašeg kupatila. Kada poželite da promenite stil uređenja kupatila, ako sami odlučite da dizajnirate kupatilske prostirke najlakši su način da osvežite svoje kupatilo i podarite mu novi izgled.

SKU: SETZAK Kategorija:

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Set prostirki za kupatilo sa slikom

Set prostirki za kupatilo sa slikom na koji lako možete preneti vaše ideje, slike, dizajn ili poruke. Ovaj trodelni set se sastoji od kupatilske prostirke, prostirke za toalet i navlake za poklopac WC šolje. Svi proizvodi su napravljeni od super mekog flanela koji odlično upija vlagu, brzo se suši i pruža udobnost u svakom kupatilu. Kupatilo je prostor koji često zanemarujete u vašem domu, koju nesvesno zaobilazite kada se bavite dekoracijom. Na ovaj način možete sami da osmislite dizajn.

Set prostirki za kupatilo sa slikom osiguraće toplu podlogu za vaša stopala, a odgovarajuća boja i oblik upotpuniće stil vašeg kupatila. Kada poželite da promenite stil uređenja kupatila, ako sami odlučite da dizajnirate kupatilske prostirke ovo je najlakši način da osvežite svoje kupatilo i podarite mu novi izgled.

Set prostirki za kupatilo možete lako odštampati da biste napravili dekor koji će odgovarati vašem stilu kupatila! Ovaj set možete i dizajnirati i pokloniti vašim prijateljima, članovima porodice, kumovima.

Ovim fenomenalnim setom proizvoda zanemarićete sve dosadne i konvencionalne načine dekoracije  kupatila, kada jednom dizajnirate ove nove, zabavne i raznobojne proizvode, poželećete da često menjate izgled vašeg kupatila.

U našoj ponudi možete pronaći i već dizajnirane setove prostirki za kupatilo i da odmah odaberete neki koji odgovara baš vama.

Obezbedite novi i drugačiji izgled  svakom kupatilo, posebno dizajniranim setom koji je namenjen za sublimacionu štampu. Ovaj fenmenalni set se sastoji:

Kupatilska prostirka

  • Dimenzije prostirke: 60x40cm
  • Boja: bela
  • Materijal: Flanel

Prostirke za toalet

  • Dimenzije prostirke: 40x50cm
  • Boja: bela
  • Materijal: Flanel

Navlake za poklopac WC šolje

  • Dimenzije navlake: 35x45cm
  • Boja: bela
  • Materijal: Flanel

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za vas i vaše najmilije.
Ukoliko ne možete da pronađete određeni poklon na našem sajtu posetite i naš Facebook ili Instagram profil kako bi se lakše snašli.
Proizvode koje poručite putem našeg web sajta možete očekivati na vašoj kućnoj adresi putem kurirske službe. Uobičajeno vreme isporuke jeste od 4 do 5 radnih dana.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Set prostirki za kupatilo sa slikom“