Držač za toalet papir

500.00рсд

Kategorija:

Tekst:

Fotografija:

(max file size 100 MB)

Opis

Držač za toalet papir

Držač za toalet papir sa Vašom slikom i tekstom. Ukoliko želite svako jutro ili svaki put kada idete u kupatilo da pročitate poseban tekst ili vidite sliku voljene osobe ovo je proizvod za vas. Izaberite dizajn ili stavite svoju fotografiju i tekst na ovu elegantan i moderan držač papira.

Držač papir lep je i jedinstven poklon koji će svakog obradovati. Ukoliko želite da vaša posuda bude jedinstvena izaberite smešnu fotografiju, tekst ili grafiku i obradujte nekoga ovim nesvakidašnjim poklonom.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

Držač papir sa štampom može da bude i odličan promotivni  i reklamni proizvod. Možemo je brendirati sa logom vaše firme ili dizajnom po želji. Izaberite boju koja Vam odgovara i napravite originalan reklamni proizvod za enterijer.

  • Proizvod: Držač za papir
  • Visina: 18 cm
  • Prečnik: 24 cm
  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored Držač za toalet papir, kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam trebaju proizvodi za sublimaciju bez štampe, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Držač za toalet papir“