Šolja sa meračem Ribe

900.00рсд

Kategorija:

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Šolja sa Meračem Ribe jedan je od naših dizajniranih fotopoklona za sve ljubitelje ovog izdanja. Iznenadite sve one koji imaju potrebu i želju da imaju ovakvu šolju. Ova šolja nije posebna samo po meraču koji sadrži sa unutrašnje strane, ukrasite je slikom i tekstom koje sami birate. Poklonite ovu šolju svojim prijateljima i pokažite zajedničku ljubav jedni prema drugima. Idealna je ukoliko želite iznenaditi prijatelja, brata, sestru, baku…  Sve što je potrebno da napravite jeste da odaberete šolju te da nam pošaljete sliku i tekst. Naši dizajneri će se potruditi da dobijete savršen proizvod.

Ovaj proizvod dobar je u slučajevima kada imate potrebu da izmerite zapreminu onoga što pijete. Recimo merite neke sastojke za vaš napitak ili ako imate potrebu da izmerite količinu nekog leka koji želite da popijete.

Karakteristike:

  • Naziv: Šolja sa Meračem Ribe

  • Proizvod: Šolja sa meračem
  • Dimenzije šolje: 8cm x 20cm

Registrujte se na naš newsletter kako bi primali vesti o novim proizvodima i akcijama.

Ukoliko ne možete pronaći određeni poklon na našem sajtu posetite i naš Facebook ili Instagram profil kako bi se lakše snašli.

Ove šolje jedan su od poklona koji je namenjen za sve uzraste. Nasmejte već danas vašu decu, roditelje, rođake ili prijatelje i poručite ovu jedinstvenu šolju

  • Dimenzije šolje: 8cm x 20cm

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas i Vaše najmilije.

Ukoliko ne možete da pronađete određeni poklon na našem sajtu posetite i naš Facebook ili Instagram profil kako bi se lakše snašli. Takođe na našem sajtu možete pronaći naš kontakt te nas kontaktirati u slučaju da imate neko pitanje.

Proizvode koje poručite putem našeg web sajta možete očekivati na Vašoj kućnoj adresi putem kurirske službe i to u roku od nekoliko dana. Uobičajeno vreme isporuke jeste od 3 do 5 radnih dana.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Šolja sa meračem Ribe“