Šolja za kafu sa kašikicom

950.00рсд

Šolja za kafu sa kašikicom je personalizovani je poklon za sve prilike. Ova šolja se koristiti u svakodnevnoj upotrebi i baš zato je savršena kao poklon za sve prilike. Poklonite voljenima, prijateljima ili rodbini personalizovane šolje iz kojih će svaki dan sa užitkom piti kafu. Pošaljite nam sliku ili tekst koji želite na šolji a mi ćemo Vam poslati gotov proizvod na kućnu adresu. Od sada će svi moći svakodnevno uživati u omiljenim šoljama sa slikama ili šaljivim tekstom.

Fotografija

(max file size 100 MB)

Tekst

Opis

Šolja za kafu sa kašikicom

Šolja za kafu sa kašikicom personalizovani je poklon za sve prilike. Ova šolja se koristiti u svakodnevnoj upotrebi i baš zato je savršena kao poklon za sve prilike. Poklonite voljenima, prijateljima ili rodbini personalizovane šolje iz kojih će svaki dan sa užitkom piti kafu. Pošaljite nam sliku ili tekst koji želite na šolji a mi ćemo Vam poslati gotov proizvod na kućnu adresu. Od sada će svi moći svakodnevno uživati u omiljenim šoljama sa slikama ili šaljivim tekstom.

Šolja je idealan izbor poklona sa slikom ukoliko Vam treba šolja sa logom firme za prezentaciju ili teambuilding. Na šolji možemo da štampamo sve što zamislite. Šolja je idealan poklon za svaki rođendan ili neku drugu priliku. Parovi mogu odabrati svoje omiljene zajedničke fotografije i iznenaditi jedno drugo ovim divnim unikatnim poklonom.

Dok pijete kafu ili čaj, uživajte u omiljenom citatu, slici ili dizajnu. Recite nam šta ste zamislili i mi ćemo se potruditi da Vam ispunimo svaku želju.

Naše šolje su A klase vrhunskog kvaliteta i služiće vas dugo vremena. Foto šolja je jednostavan ali unikatan i personalizovan proizvod.

Isporuka se vrši u roku do 4-5 dana od porudžbine.

  • Proizvod: Set za kafu
  • Dodatno: Tanjirić
  • Dimenzije šolje: 6 cm x 17 cm
  • Dostava: 4-5 radna dana

Pored Šolja za kafu kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

latin ogeg zapari i  sa sa 

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Šolja za kafu sa kašikicom“