Šolja sa kašikom

750.00дин.

Šolja sa kašikom sa Vašom omiljenom rečenicom ili fotografijom.
Pokažite svoju kreativnost na našoj šolji sa kašikom.
Obradujte prijatelje ili porodicu.
Neka prva jutarnja kafa bude pravo zadovoljstvo.

Tekst

Fotografija *

Boja *

Опис

Šolja sa kašikom

Šolja sa kašikom u bojama je idealna za kafu, čaj ili neki drugi omiljeni napitak. Šolja ima prostor za kašiku koja će Vam uvek biti pri ruci. Šolja sa kašikom ima deo na kome se štampa Vaša fotografija. Pošaljete nam fotografiju i tekst koji želite i mi ćemo ih odštampati. Poručivanje je vrlo jednostavno, i već u par koraka završavate sa porudžbinom.

Šolja sa kašikom je izuzetno kvalitetna i zanimljiva, ima prelep sjaj i njena pozadina daje sjajan kontrast odštampanoj fotografiji. Štampa na ovoj šolji se radi tehnikom sublimacije. Ova tehnika omogućava štampu kvalitetnu štampu u punom koloru sa jasnim i jarkim bojama.

Možete je prati u mašini za suđe, ali ovu nežnu šolju bi bolje bilo prati ručno, kako bi Vam trajala jako dugo. Nemojte koristiti abrazivne materijale pri pranju.

Šolja sa kašikom u boji se poručuje online, dok je isporuka na kućnu adresu u roku od 2-3 radna dana od datuma poručivanja.

  • Proizvod: Šolja sa kašikom
  • Visina šolje 10.5 cm
  • Prečnik šolje 8 cm
  • Maksimalna veličina štampe 6 cm x 20 cm
  • Boje: plava, narandžasta, lila, bela
  • Dostava: 2-3 radna dana
  • Održavanje: Preporučeno ručno pranje, ne u mašini za suđe

Pored šolje sa kašikom kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.
Ako Vam trebaju proizvodi za sublimaciju bez štampe, pogledajte ovde.

Рецензије

Још нема коментара.


Будите први који ће написати рецензију “Šolja sa kašikom”

Korisnička podrška