Aktuelno

Šolja sa drškom u boji

Šolja sa drškom u boji je tu da Vam ulepša dan. Birajte između zelene, roze, narandžaste ili plave drške. Napravite šolju sa svojom fotografijom i tekstom u skladu sa omiljenom bojom ili raspoloženjem. Budite originalni i drugačiji.

Obradujte najbliže i najdraže ljude ovom unikatnom šoljom sa drškom u boji.

Pošaljite nam Vašu fotografiju, dizajn ili omiljenu frazu i mi ćemo Vam u što kraćem roku poslati ovu predivnu šolju na kućnu adresu.

650.00дин.

Tekst *

Boja drške *

Fotografije

 • Opis
 • Reviews(0)

Opis

Šolja sa drškom u boji

Šolja sa drškom u boji je namenjena za sve Vas koji ste željni zabave. Izaberite boju koja odgovara Vašem raspoloženju i ukusu. Narandžasta za ljubitelje sunca i za dobro raspoloženje, svetlo plava za ljubitelje beba i mora, roza za devojčice i nežne duše, zelena za ljubitelje prirode… Šolja sa drškom u boji sa odštampanom fotografijom i tekstom za par dana može biti na Vašoj adresi.

Šolja sa drškom u boji će dati malo boje Vašem čaju ili kafi sa mlekom. Šolja sa drškom u boji je lepa i bez štampe a ono što je čini još lepšom jeste Vaša fotografija, omiljeni dizajn, fraza ili bilo koji drugi motiv. Vaša fotografija će biti odštampana u sjajnoj panorami koja ide preko cele šolje. Boje šolje koje možete da birate su narandžasta, roza, svetlo zelena i svetlo plava.

Šolja sa drškom u boji može biti i odličan promotivni  i reklamni proizvod. Možemo je brendirati sa logom vaše firme ili dizajnom po želji. Izaberite boju koja Vam odgovara i napravite originalan reklamni proizvod.

 • Proizvod: Šolja sa drškom u boji
 • Visina šolje: 9.5 cm
 • Prečnik šolje: 8cm
 • Maksimalna veličina štampe: 8.5cm x 20cm
 • Boje drške: Narandžasta, svetlo zelena, svetlo plava i roze
 • Dostava: 2-3 radna dana

Pored šolje sa drškom u boji, kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.

Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.
Ako Vam trebaju proizvodi za sublimaciju bez štampe, pogledajte ovde.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Šolja sa drškom u boji”

  Možda će vam se svideti …

  Facebook

  */?>