Šolja sjajna sedef

700.00дин.

Šolja sjajna je zaista jedna od najinteresantnijih šolja u našoj ponudi. Imamo je u više boja. Za svačiji ukus.
Izaberite dragu fotografiju, tekst ili neki drugi dizajn i pošaljite nam. Samo za Vas ćemo izraditi ovu elegantnu šolju.
Šolja sjajna može biti lep rođendanski poklon, poklon za praznik ili neku svečaniju priliku.

Tekst

Fotografija *

Boja šolje *

Опис

Šolja sjajna sedef

Šolja sjajna sedef je namenjena za ljude sa stilom. Odštampajte logo, fotografiju ili tekst po želji. Kraljevske boje će privući pažnju gde god se nalazite. Ova sedef keramička šolja sa sjajnim premazom je pravi izazov. Može je krasiti Vaša fotografija ili poruka namenjena voljenoj osobi.

Šolja sjajna sedef sa slikom dolazi u više interesantnih boja. Izuzetno je atraktivna i kvalitetna, ima prelep sjaj i njena pozadina daje sjajan kontrast odštampanoj fotografiji. Štampa na ovoj sjajnoj sedef šolji se radi tehnikom sublimacije.

Preporuka za štampu na ovoj šolji su tamnije fotografije, logo, crne ili neke druge tamne boje, zbog njene pozadine koja je drugačija od boje same šolje. Kada se fotografija ili neki drugi dizajn odštampaju na šolji zaista se dobija neverovatan efekat.

Šolju sjajnu sedef možete prati u mašini za suđe, ali ovu nežnu šolju bi bolje bilo prati ručno, kako bi Vam trajala jako dugo. Nemojte koristiti abrazivne materijale pri pranju.

Šolja sjajna sedef se poručuje online, dok se isporuka vrši na kućnu adresu u roku od 2-3 radna dana od datuma poručivanja.

  • Proizvod: Šolja sjajna sedef
  • Visina šolje: 9.5 cm
  • Prečnik šolje: 8 cm
  • Maksimalna veličina štampe: 8.5 cm x 20 cm
  • Boja: Srebrna, zelena, ljubičasta, lila, tirkizna. roza, zlatna
  • Dostava: 2-3 radna dana
  • Pranje: Preporučeno ručno pranje, ne u mašini za suđe

Pored neverovatne šolje sjajne sedef, kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.
Ako Vam trebaju proizvodi za sublimaciju bez štampe, pogledajte ovde.

Рецензије

Још нема коментара.


Будите први који ће написати рецензију “Šolja sjajna sedef”

Korisnička podrška