Akrilni foto ram 10x15cm

650.00рсд

Ono što ove akrilne ramove čini unikatnim je njihova zakrivljenost, koja ramovima pruža 3D efekat. Zakrivljenost dolazi u formi polukruga, ili talasa! Izbor je na Vama!

Akril privlači poglede zbog efekta dubine i izuzetno zasićenih boja. Akrilni foto ramovi su lagani, jednostavni za čišćenje i otporni na vlagu što ih čini idealnim za gotovo sve prostorije!

Kategorija:

TEKST

FOTOGRAFIJE

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Akrilni foto ram 10x15cm je savršen proizvod za sve fotografije parova, porodica, ljubimaca, kao i za obeležavanje najbitnijih momenata! Možete odštampati i fotografiju sa omiljenog putovanja, prelepog pejzaža, delo omiljenog slikara ili logo za Vašu firmu! Akrilni foto ramovi su izuzetno elegantan i univerzalan proizvod, i poboljšaće svaku Vašu prostoriju baš na način na koji Vi odaberete!

Ono što ove akrilne ramove čini unikatnim je njihova zakrivljenost, koja ramovima pruža 3D efekat. Zakrivljenost dolazi u formi polukruga, ili talasa! Izbor je na Vama!

Akrili su 30x čvršći i do 50% lakši od tradicionalnog stakla, što znači da nećete morati da brinete da će se slomiti u slučaju padanja na pod! Pored toga su otporni i na UV zrake, što znači da im boja neće izbledeti zbog sunčeve svetlosti. Proizvod je vrhunskog kvaliteta, ima dug životni vek, a pritom pruža izuzetno jake i zasićene boje!

Savršen je proizvod za sve slike porodica, parova, ili obeležavanje omiljenih događaja poput slika sa venčanja, rođendana, putovanja, maturskih slika, i slično! Doživite ove događaje iznova svaki put kada pogledate ovaj prelep akrilni foto ram.

Akrilni foto ramovi su izuzetno univerzalni, i uklopiće se u enterijere svih tipova. Akril privlači poglede zbog efekta dubine i izuzetno zasićenih boja. Akrilni foto ramovi su lagani, jednostavni za čišćenje i otporni na vlagu što ih čini idealnim za gotovo sve prostorije! 

Šta čekate?!
Naručite akrilni ram sa silkom po želji i dajte dodatnu dubinu Vašem prostoru!

Akrilni foto ram 10x15cm – Karakteristike:

Dimenzije na stanju (cm): 10×15, 13×18, 15×19,5, 19,5x28cm

Možete poručiti i sledeće dimenzije: 10×20, 10×30, 15×20, 15×30, 20×30, 25×20cm
Materijal: Akril

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.

Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Isporuka se vrši 4-5 dana od porudžbine kurirskom službom na kućnu adresu.

Posetite naš Facebook i Instagram profil i pratite sve najnovije proizvode i objave.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Akrilni foto ram 10x15cm“