Akrilni ram sa slikom 13x18cm

750.00рсд

Akrilni ram sa slikom je savršen proizvod za sve! Izradite omiljenu fotografiju sa Vašim partnerom, porodičnu sliku, najslađu sliku Vašeg ljubimaca, ili bitan događaj Vašeg deteta! Ram sa slikom idealan je poklon za svaku prigodu! Proizvod je izuzetno univerzalan, i možete ga personalizovati na bezbroj načina.

Ono što ove akrilne ramove čini unikatnim je njihova zakrivljenost, koja ramovima pruža neverovatan 3D efekat!

Kategorija:

TEKST

FOTOGRAFIJE

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Akrilni ram sa slikom je savršen proizvod za sve! Izradite omiljenu fotografiju sa Vašim partnerom, porodičnu sliku, najslađu sliku Vašeg ljubimaca, ili bitan događaj Vašeg deteta! Ram sa slikom idealan je poklon za svaku prigodu! Proizvod je izuzetno univerzalan, i možete ga personalizovati na bezbroj načina. Pokažite dragoj osobi koliko Vam je stalo do nje, i izradite joj joj uspomenu sa Vašeg najlepšeg zajedničkog događaja!

Mogućnosti su gotovo beskonačne zbog toga što je akrilni ram sa slikom univerzalan. Elegantne krivine i ravne ivice uklopiće se u enterijere svih tipova. Sve se svodi na sliku koju odaberete!

Ono što ove akrilne ramove čini unikatnim je njihova zakrivljenost, koja ramovima pruža neverovatan 3D efekat. Zakrivljenost dolazi u formi talasa ili polukruga koji može biti udubljen ili ispupčen! Izbor je na Vama!

Akrili su 30x čvršći i do 50% lakši od tradicionalnog stakla, što znači da nećete morati da brinete da će se slomiti u slučaju padanja na pod! Pored toga su otporni i na UV zrake, što znači da im boja neće izbledeti zbog sunčeve svetlosti. Proizvod je vrhunskog kvaliteta, ima dug životni vek, a pritom pruža izuzetno jake i zasićene boje!

Savršen je proizvod za sve slike porodica, parova, ili obeležavanje omiljenih događaja poput slika sa venčanja, rođendana, putovanja, maturskih slika, i slično! Doživite ove događaje iznova svaki put kada pogledate ovaj elegantni akrilni ram sa slikom!

Šta čekate?!
Naručite akrilni ram sa silkom i pokažite dragoj osobi koliko Vam je stalo do nje!

Akrilni ram sa slikom – Karakteristike:

Dimenzije na stanju (cm): 10×15, 13×18, 15×19,5, 19,5x28cm

Možete poručiti i sledeće dimenzije: 10×20, 10×30, 15×20, 15×30, 20×30, 25×20cm
Materijal: Akril

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Isporuka se vrši 4-5 dana od porudžbine kurirskom službom na kućnu adresu.
Posetite naš Facebook i Instagram profil i pratite sve najnovije proizvode i objave.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Akrilni ram sa slikom 13x18cm“