Akrilni ram sa slikom po želji 15×19,5cm

850.00рсд

Akrilni ram sa slikom po želji idealan je proizvod za uređenje kako modernjiih tako i tradicionalnijih enterijera. Odštampajte fotografiju Vašeg partnera, najdražeg kućnog ljubimca, sliku sa omiljenog putovanja, nekog prelepog pejzaža ili kreirajte zanimljivu grafiku koja će se savršeno uklopiti u Vaš prostor.

Ono što ove akrilne ramove čini unikatnim je njihova zakrivljenost, koja ramovima pruža 3D efekat!

Kategorija:

TEKST

FOTOGRAFIJE

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Akrilni ram sa slikom po želji idealan je proizvod za uređenje kako modernjiih tako i tradicionalnijih enterijera. Odštampajte fotografiju Vašeg partnera, najdražeg kućnog ljubimca, sliku sa omiljenog putovanja, nekog prelepog pejzaža ili kreirajte zanimljivu grafiku koja će se savršeno uklopiti u Vaš prostor. Akrilni ram daće svakoj prostoriji novu notu savremenosti, originalnosti i elegancije. Odlični su ukrasi za sve stolove, police ili zastakljene ormane!

Ono što ove akrilne ramove čini unikatnim je njihova zakrivljenost, koja ramovima pruža 3D efekat. Zakrivljenost dolazi u formi polukruga, ili talasa! Izbor je na Vama!

Neverovatna stavka kod ovih proizvoda je da su 50% lakši i 30x čvršći od tradicionalnog stakla, što znači da nećete morati da brinete da će se ovaj elegantni proizvod slomiti u slučaju da padne na pod! Pored toga su otporni i na UV zrake, što znači da im boja neće izbledeti zbog sunčeve svetlosti. Proizvod je vrhunskog kvaliteta, ima dug životni vek, a pritom pruža izuzetno jake i zasićene boje!

Savršen je proizvod za sve slike porodica, parova, ili obeležavanje omiljenih događaja poput slika sa venčanja, rođendana, putovanja, maturskih slika, i slično! Doživite ove događaje iznova svaki put kada pogledate ovaj prelep akrilni ram sa slikom po želji.

Mogućnosti su razne i zbog toga će se akrilni ramovi sa slikom po želji uklopiti u bilo koji enterijer. Akril privlači poglede zbog efekta dubine i boja punih života. Akrilni ramovi sa slikom po želji su lagani, jednostavni za čišćenje i otporni na vlagu što ih čini idealnim sve prostorije!

Šta čekate?!
Naručite akrilni ram sa silkom po želji i dajte posebnu dubinu Vašim najdražim uspomenama!

Akrilni ram sa slikom po želji – Karakteristike:

Dimenzije na stanju (cm): 10×15, 13×18, 15×19,5, 19,5x28cm

Možete poručiti i sledeće dimenzije: 10×20, 10×30, 15×20, 15×30, 20×30, 25×20cm
Materijal: Akril

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Isporuka se vrši 4-5 dana od porudžbine kurirskom službom na kućnu adresu.
Posetite naš Facebook i Instagram profil i pratite sve najnovije proizvode i objave.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Akrilni ram sa slikom po želji 15×19,5cm“