Bedž 75mm

250.00рсд

Bedž 75 mm unikatni je proizvod iz naše ponude. Ono što ovaj proizvod čini posebnim su slike ili dizajn koji Vi odaberete. Iznenadite ili nasmejte vaše voljene ovim jedinstvenim bedžom sa njihovom slikom ili smešnim dizajnom/tekstom. Ukrasite svaku priliku ovim unikatnim bedževima sa vašim dizajnom. Bedž 75 mm je najveći bedž u našoj ponudi, iznenadite svoje voljene sa njihovom slikom na ovom jedinstvenom bedžu. Idealan je za posebne prilike kao što su venčanja ili marketinške kampanje. Dizjanirajte već danas svoj jedinstveni bedž Vašom olmiljenom slikom ili tekstom.

Kategorija:

Text

Fotografije

(max file size 100 MB)

Odaberite zadnju stranu bedža * 

Opis

Bedž 75 mm

Bedž 75 mm unikatni je proizvod iz naše ponude. Ono što ovaj proizvod čini posebnim su slike ili dizajn koji Vi odaberete. Iznenadite ili nasmejte vaše voljene ovim jedinstvenim bedžom sa njihovom slikom ili smešnim dizajnom/tekstom. Ukrasite svaku priliku ovim unikatnim bedževima sa vašim dizajnom. Ovaj bedž je najveći bedž u našoj ponudi, iznenadite svoje voljene sa njihovom slikom na ovom jedinstvenom bedžu. Idealan je za posebne prilike kao što su venčanja ili marketinške kampanje. Dizjanirajte već danas svoj jedinstveni bedž Vašom olmiljenom slikom ili tekstom.

Ako su Vam potrebne veće količine za marketinške ili političke kampanje stojimo Vam na usluzi. Isporuka se vrši kurirskom službom na kućnu adresu.

  • Proizvod: Bedž

  • Materijal: Kvalitetna plastika

  • Dimenzije: 75mm

Registrujte se na naš newsletter i nemojte propustit nove akcije i proizvode.

Zapratite nas i na Facebook ili Instagram profilu za sve informacije i inspiraciju za poklone.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bedž 75mm“