Jastuk za princeze rozi

1,800.00рсд

Jastuk za princeze rozi je savršen jastuk za slatke snove Vaše miljenice. U pitanju je dizajniran jastuk namenjen za štampu fotografije i imena po Vašoj želji. Jastuk je veličine 40x40cm i punjen je koflin punjenjem.

Pošaljite nam omiljenu sliku Vaše princeze, a mi ćemo je uklopiti u ovaj dizajn i odštampati. Veličina fotografije je 20x28cm. Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Jastuk za princeze rozi

Jastuk za princeze rozi je savršen jastuk za slatke snove Vaše miljenice. U pitanju je dizajniran jastuk namenjen za štampu fotografije i imena po Vašoj želji.

Jastuk je veličine 40x40cm i punjen je mekanim koflin punjenjem. Jastuk je izrađen od kvalitetnog i čvrstog materijala. Sa jedne strane je bele boje dok se sa druge strane nalazi dizajn specijalno osmišljen za devojčice. Pošaljite nam omiljenu sliku Vaše princeze, a mi ćemo je uklopiti u ovaj dizajn i odštampati. Veličina fotografije je 20x28cm. Naša štampa omogućava fine, jarke boje i detalje. Boja ulazi direktno u tkanje tako da nemate razloga da se brinete da će slika izbledeti. Možete ga prati mnogo puta bez problema.

Iznenadite devojčicu prelepim jastukom koji će postati njena nova omiljena igračka. Ukrasite omiljeni kutak dekorativnim jastukom, poklonite savršen poklon dragim osobama. Jastuk za princeze je samo jedan od mnogih dizajniranih jastuka. Pogledajte naš izbor i odlučite se za najlepši jastuk koji će krasiti Vaš dom. Svaki jastuk je posebno dizajniran sa velikom pažnjom kako bi udovoljili svima. Možete izabrati dečiji jastuk sa kucom, avionom, zekom, princezom, fudbalskom loptom… Neka Vaši mališani imaju slatke snove uz dizajnirani jastuk koji postaje unikatan onog trenutka kada odštampamo sliku i ime deteta.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Jastuk za princeze rozi
  • Veličina: 40 cm
  • Materijal: Jastučnica od čvrstog materijala sa koflin punjenjem
  • Veličina štampe fotografije: 20x28cm
  • Boja: bela, sa prednje strane dizajn
  • Dostava: 2-3 radna dana

Pitanja

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba jastuk bez štampe, pogledajte ovde.

Možete izabrati dečiji jastuk sa kucom, avionom, zekom, princezom, fudbalskom loptom… Neka Vaši mališani imaju slatke snove uz dizajnirani jastuk koji postaje unikatan onog trenutka kada odštampamo sliku i ime deteta.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jastuk za princeze rozi“