Jastuk ljubav 40×60

2,100.00рсд

Jastuk ljubav je jedan od dizajniranih jastuka koji će ostaviti bez teksta sve zaljubljene duše. Ovaj jastuk je veličine 40x60cm i namenjen je za štampu fotografije ili teksta. Vašu omiljenu sliku pošaljete nama, a mi ćemo je uklopiti u ovaj prelep ljubavni dizajn. Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Jastuk ljubav 40×60

Jastuk ljubav je jedan od dizajniranih jastuka koji će ostaviti bez teksta sve zaljubljene duše. Ovaj jastuk je veličine 40x60cm i namenjen je za štampu fotografije ili teksta. Vašu omiljenu sliku pošaljete nama, a mi ćemo je uklopiti u ovaj prelep ljubavni dizajn i poslati na kućnu adresu.

Jastuk ljubav je napravljen od čvrstog materijala i napunjen je mekanim koflin punjenjem. Dimenzija slike koja će se štampati je 18x27cm. Ovaj jastuk je sa jedne strane bele boje dok je na drugoj strani dizajn specijalno napravljen za sve zaljubljene.

Iznenadite voljenu osobu prelepim jastukom sa ljubavnim motivom od kog se neće tako lako odvojiti. Ukrasite omiljeni kutak dekorativnim jastukom, izmamite osmeh na licu savršenim poklonom. Jastuk ljubav je samo jedan od mnogih dizajniranih jastuka. Pogledajte naš izbor i odlučite se za najlepši jastuk koji će krasiti Vaš dom. Svaki jastuk je posebno dizajniran sa velikom pažnjom kako bi udovoljili svima. Nudimo veliki izbor jastuka sa ljubavnim motivima u raznim veličinama i oblicima. Neka voljene osobe imaju slatke snove uz dizajnirani jastuk koji postaje unikatan onog trenutka kada odštampamo Vašu sliku.

Naša štampa omogućava kvalitetan, dugotrajan otisak intenzivnih boja. Boja ulazi direktno u tkanje tako da nemate razloga da se brinete da će slika izbledeti. Ovaj dekorativni jastuk, definitivno će postati omiljen poklon Vašoj dragoj osobi.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Jastuk ljubav
  • Veličina: 40×60 cm
  • Materijal: Jastučnica od čvrstog materijala sa koflin punjenjem
  • Veličina štampe fotografije: 18x27cm
  • Boja: bela, sa prednje strane dizajn
  • Dostava: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba jastuk bez štampe, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jastuk ljubav 40×60“