Jastuk srce fudbal crno beli

1,800.00рсд

Jastuk srce fudbal crno beli je napravljen za sve ljubitelje fudbala. Punjen je mekanim koflin punjenjem i veličine je 40x40cm. Jastuk srce fudbal crno beli je namenjen za štampu slike i imena po želji. Pošaljite nam omiljenu sliku, a mi ćemo je uklopiti u ovaj divan dizajn za fudbalere i odštampati.

Iznenadite dragu osobu prelepim jastukom od kog se neće tako lako odvojiti.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Jastuk srce fudbal crno beli

Jastuk srce fudbal crno beli je napravljen za sve ljubitelje fudbala. Punjen je mekanim koflin punjenjem i veličine je 40x40cm. Jastuk srce fudbal je namenjen za štampu slike i imena po želji. Pošaljite nam omiljenu sliku, a mi ćemo je uklopiti u ovaj divan dizajn za fudbalere i odštampati.

Naša štampa omogućava fine, jarke boje i detalje. Boja ulazi direktno u tkanje tako da nemate razloga za brigu, da li će slika izbledeti. Možete ga prati mnogo puta bez problema.

Jastuk srce fudbal je izrađen od kvalitetnog i čvrstog materijala. Sa jedne strane je bele boje, a na drugoj strani se nalazi dizajn gde se štampa fotografija. Veličina fotografije je 20x22cm.

Iznenadite dragu osobu prelepim jastukom od kog se neće tako lako odvojiti. Ukrasite omiljeni kutak dekorativnim jastukom, poklonite savršen poklon dragim osobama. Jastuk srce je samo jedan od mnogih dizajniranih jastuka. Pogledajte naš izbor i odlučite se za najlepši jastuk koji će krasiti Vaš dom. Svaki jastuk je posebno dizajniran sa velikom pažnjom kako bi udovoljili svima. U ponudi imamo tri boje: crvenu, plavu i crnu.

Neka Vaše drage osobe imaju slatke snove uz dizajnirani jastuk  koji postaje unikatan onog trenutka kada odštampamo Vašu sliku.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Jastuk srce fudbal crno beli
  • Veličina: 40 cm
  • Materijal: Jastučnica od čvrstog materijala sa koflin punjenjem
  • Veličina štampe fotografije: 20x22cm
  • Boja: bela, sa prednje strane dizajn
  • Dostava: 2-3 radna dana

Pitanja

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba jastuk bez štampe, pogledajte ovde.

Iznenadite dragu osobu prelepim jastukom od kog se neće tako lako odvojiti. Ukrasite omiljeni kutak dekorativnim jastukom, poklonite savršen poklon dragim osobama. Jastuk srce je samo jedan od mnogih dizajniranih jastuka.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jastuk srce fudbal crno beli“