Sat Srbija veliki

1,650.00рсд

Sat Srbija veliki je predivno dizajniran sat sa zastavom i grbom Republike Srbije. Ukoliko želite da iznenadite svoje prijatelje, rodbinu ili svoje voljene sat sa slikom Srbije je idealan poklon za njih.  Ovaj sat je napravljen od veoma kvalitetnog drveta i premazan sa sjajnim premazom koji dodatno ulepšava njegov dizajn. Sat je idealan poklon za sve prilike, sa njim ćete moći da ukrasite bilo koji prostor u Vašoj kući ili stanu. Sat sa slikom Srbije nije namenjen samo kao poklon, možete ga poručiti i u većim količinama kako bi ukrasili kancelarije, učionice i slično.

Pregled korpe

Opis

Sat Srbija veliki

Sat Srbija veliki je predivno dizajniran sat sa zastavom i grbom Republike Srbije. Ukoliko želite da iznenadite svoje prijatelje, rodbinu ili svoje voljene sat sa slikom Srbije je idealan poklon za njih.  Ovaj sat je napravljen od veoma kvalitetnog drveta i premazan sa sjajnim premazom koji dodatno ulepšava njegov dizajn. Sat je idealan poklon za sve prilike, sa njim ćete moći da ukrasite bilo koji prostor u Vašoj kući ili stanu. Sat sa slikom Srbije nije namenjen samo kao poklon, možete ga poručiti i u većim količinama kako bi ukrasili kancelarije, učionice i slično. Sat je veoma precizan i potrebno je ubaciti samo jednu AA bateriju. Želite kvalitetan proizvod? Onda je ovaj sat pravi proizvod za Vas ili Vama dragu osobu.

  • Proizvod: Sat Srbija veliki
  • Prečnik: 28 cm
  • Materijal: Drvo premazano sjajnim lakom
  • Oblik: Krug
  • Isporuka: 2-3 radna dana
  • Baterije: Ne dolaze sa satom, potrebna jedna AA baterija

Sat Srbija veliki je visokog kvaliteta i garantuje Vam da će slika imati oštar i dugotrajan otisak sa jarkim bojama. Ovaj proizvod idealan je za sve koji vole Srpsku istoriju

Savršen poklon za rođendane, slave, proslave,momačke i devojačke večeri, kumstvo, godišnjice i još dosta toga.

Predstavite vašu firmu u najboljem izdanju, naručite ovaj unikatan proizvod.

Ukoliko želite da štampate vaš dizajn, sliku ili tekst na ovaj unikatan sat, i to je moguće na našem sajtu, stisnite OVDE!

Ako bi pak želeli ovakv sat samo drugog oblika u Slikajme ponudi imamo i Sat Srbija kvadratni. Pored Okruglog Sata Srbije u Slikajme ponudi imamo i druge zanimljive proizvode uz pomoć kojih bi mogli da iznenadite Vama dragu osobu.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Ukoliko želite da budete u toku sa našim najnovijim promocijama i popustima, prijavite se na naš  newsletter.
Zapratite nas na Facebook i Instagram profilu za najnovije proizvode i promocije.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sat Srbija veliki“

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na Slikajme.rs - online prodavnica foto poklona!
Kako Vam možemo pomoći?

🙋‍♂️ Potrebna Vam je pomoć da kupite Sat Srbija veliki? Kontaktirajte nas.