Sat Srbija kvadratni mali

1,450.00рсд

Sat Srbija kvadratni mali dolazi sa prelepim prikazom naše zastave i grba. Ovaj sat idealan je za sve prilike, iznenadite svoje prijatelje, rodbinu ili voljene prelepim satom koji će krasiti svaku sobu. Napravljen je od kvalitetnog drveta sa sjajnim premazom kako bi se istake boje i grb. Izmamite osmeh na lice svima koji primaju ovaj poklon, iznenadite rodbinu ili prijatelja iz inostranstva. Osigurajte da Vas i Vašu zemlju uvek pamte kada pogledaju na prelepi sat koji ste im poklonili.

Opis

Sat Srbija kvadratni mali

Sat Srbija kvadratni mali je predivno dizajniran sat sa zastavom i grbom Republike Srbije. Ukoliko želite da iznenadite svoje prijatelje, rodbinu ili svoje voljene sat sa slikom Srbije je idealan poklon za njih.  Ovaj sat je napravljen od veoma kvalitetnog drveta i premazan sa sjajnim premazom koji dodatno ulepšava njegov dizajn. Sat je idealan poklon za sve prilike, sa njim ćete moći da ukrasite bilo koji prostor u Vašoj kući ili stanu. Sat sa slikom Srbije nije namenjen samo kao poklon, možete ga poručiti i u većim količinama kako bi ukrasili kancelarije, učionice i slično. Sat je veoma precizan i potrebno je ubaciti samo jednu AA bateriju. Želite kvalitetan proizvod? Onda je ovaj sat pravi proizvod za Vas ili Vama dragu osobu.

  • Proizvod: Sat Srbija kvadratni mali
  • Prečnik: 20 cm
  • Materijal: Medijapan premazano sjajnim lakom
  • Oblik: kvadrat
  • Isporuka: 2-3 radna dana
  • Baterije: Ne dolaze sa satom, potrebna jedna AA baterija

Sat Srbija kvadratni mali je visokog kvaliteta i garantuje Vam da će slika imati oštar i dugotrajan otisak sa jarkim bojama. Ovaj proizvod idealan je za sve koji vole Srpsku istoriju

Savršen poklon za rođendane, slave,  proslave,momačke i devojačke večeri, kumstvo, godišnjice i još dosta toga.

Predstavite vašu firmu u najboljem izdanju, naručite ovaj unikatan proizvod.

Ukoliko želite da štampate vaš dizajn, sliku ili tekst na ovaj unikatan sat, i to je moguće na našem sajtu, stisnite OVDE!

Ako bi pak želeli ovakv sat samo drugog oblika u Slikajme ponudi imamo i Sat Srbija kvadratni. Pored Okruglog Sata Srbije u Slikajme ponudi imamo i druge zanimljive proizvode uz pomoć kojih bi mogli da iznenadite Vama dragu osobu.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Ukoliko želite da budete u toku sa našim najnovijim promocijama i popustima, prijavite se na naš  newsletter.
Zapratite nas na Facebook i Instagram profilu za najnovije proizvode i promocije.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sat Srbija kvadratni mali“