Foto ram kocka

1,500.00рсд

Foto ram kocka je veoma zanimljiv foto poklon u koji možete da stavite i do 3 različite slike. Sve tri slike se ne vide od jednom nego se menjaju kako vi menjate položaj oko ram kocke po sistemu dijamantne refleksije. Ova kocka savršen je proizvod ako želite nekoga iznenaditi jedinstvenim i unikatnim proizvodom koji ste sami dizajnirali. Ako niste sigurni kako da iznenadite prijatelje, voljene ili članove porodice na pravom ste mestu. Izmamite im osmeh na lica ramom sa Vašim zajedničkim slikama i poklonite im uspomenu po kojoj će Vas se uvek sećati. Ovaj proizvod idelan je kao ukras u svakoj prostoriji i enterijeru.

SKU: CP800 Kategorija:

Fotografija

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Foto ram kocka

Foto ram kocka je veoma zanimljiv foto poklon u koji možete da stavite i do 3 različite slike. Sve tri slike se ne vide od jednom nego se menjaju kako vi menjate položaj oko ram kocke po sistemu dijamantne refleksije. Ova kocka savršen je proizvod ako želite nekoga iznenaditi jedinstvenim i unikatnim proizvodom koji ste sami dizajnirali. Poručivanje ovog rama je jednostavno, sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete 3 slike a mi ćemo ih uklopiti u dimenzije rama i poslati Vam gotov proizvod na kućnu adresu. Ako niste sigurni kako da iznenadite prijatelje, voljene ili članove porodice na pravom ste mestu. Izmamite im osmeh na lica ramom sa Vašim zajedničkim slikama i poklonite im uspomenu po kojoj će Vas se uvek sećati. Ovaj proizvod idelan je kao ukras u svakoj prostoriji i enterijeru.

Karakteristike:

  • Šifra proizvoda: CP800
  • Dimenzije: 59×59 mm
  • Materijal: Kvalitetna akrilna plastika

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Isporuka se vrši u roku do 3-4 dana kurirskom službom na kućnu adresu.
Posetite i naš Instagram i Facebook profil kako bi uvek pratili najnovije akcije i proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Foto ram kocka“