Ram pravougaonik sa slikom

750.00рсд

Ram pravougaonik sa slikom prelep je unikatni proizvod za sliku po Vašem izboru. Bilo da se radi o 8. Martu, rođendanu, iznenađenju ili drugim prilikama pravougaonik sa slikom uvek je pravi odabir. Pravougaoni ram je vrhunskog kvaliteta i napravljen da obraduje sve koji ga primaju te da ukrasi bilo koji prostor. Izmamite voljenima, prijateljima ili članovima porodice osmeh na lice i poklonite im nesvakidašnji poklon koji će ih uvek podsećati na Vas. Izaberite fotografiju na kojima ste zajedno i napravite uspomenu koje ćete se uvek sećati. Poručite ovaj foto poklon već danas i obezbedite se za sledeću veliku priliku.

SKU: APF55 Kategorija:

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Ram pravougaonik sa slikom

Ram pravougaonik sa slikom prelep je unikatni proizvod za sliku po Vašem izboru. Bilo da se radi o 8. Martu, rođendanu, iznenađenju ili drugim prilikama pravougaonik sa slikom uvek je pravi odabir. Pravougaoni ram je vrhunskog kvaliteta i napravljen da obraduje sve koji ga primaju te da ukrasi bilo koji prostor. Sve što je potrebno kako bi poručili ovaj ram jeste da nam pošaljete sliku koju ste odabrali a mi ćemo je prilagoditi na dimenzije rama i poslati ga na Vašu kućnu adresu. Izmamite voljenima, prijateljima ili članovima porodice osmeh na lice i poklonite im nesvakidašnji poklon koji će ih uvek podsećati na Vas. Izaberite fotografiju na kojima ste zajedno i napravite uspomenu koje ćete se uvek sećati. Poručite ovaj foto poklon već danas i obezbedite se za sledeću veliku priliku.

Karakteristike:

  • Šifra proizvoda: APF55
  • Pravougaonik sa slikom
  • Dimenzije: 53×85 mm
  • Materijal: Kvalitetna akrilna plastika

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Isporuka se vrši u roku do 3-4 dana kurirskom službom na kućnu adresu.
Posetite i naš Instagram i Facebook profil kako bi uvek pratili najnovije akcije i proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ram pravougaonik sa slikom“