Foto ram zlatni

1,450.00рсд

Foto ram zlatni punjen je posebnom tekućinom i zlatnim šljokicama te dolazi sa slikom po Vašem izboru. Ono što ovaj ram čini posebnim jeste Vaša slika, pronađite zajedničke slike sa prijateljima, voljenima ili porodicom a mi ćemo uklopiti sliku u ram i poslati Vam na kućnu adresu. Foto ram je savršen poklon za sve posebne prilike, i zato poručite već danas i obezbeti se najbolji poklon. Pokažite prijateljima, prijateljicama, devojkama ili članovima porodice koliko Vam zaista znače i poklonite im ram sa zlatnim šljokicama. Ram je ispunjen šljokicama koje kada se ram protrese plutaju u tekućini i otkrivaju sliku.

SKU: RB505 Kategorija:

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Foto ram zlatni

Foto ram zlatni punjen je posebnom tekućinom i zlatnim šljokicama te dolazi sa slikom po Vašem izboru. Ono što ovaj ram čini posebnim jeste Vaša slika, pronađite zajedničke slike sa prijateljima, voljenima ili porodicom a mi ćemo uklopiti sliku u ram i poslati Vam na kućnu adresu. Foto ram je savršen poklon za sve posebne prilike, i zato poručite već danas i obezbeti se najbolji poklon. Pokažite prijateljima, prijateljicama, devojkama ili članovima porodice koliko Vam zaista znače i poklonite im ram sa zlatnim šljokicama. Ram je ispunjen šljokicama koje kada se ram protrese plutaju u tekućini i otkrivaju sliku. Sve što je potrebno da uradite kako bi poručili ovaj prelepi foto poklon jeste da nam pošaljete Vašu omiljenu sliku, a mi ćemo je uklopiti u dimenzije rama i poslati Vam gotov proizvod na kučnu adresu.

Karakteristike:

  • Šifra proizvoda: RB505
  • Dimenzije: 120×170 mm
  • Veličina slike koja stane unutra: 100×150 mm
  • Materijal: Kvalitetna akrilna plastika
  • Punjenje: Voda i zlatne šljokice

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Isporuka se vrši u roku do 3-4 dana kurirskom službom na kućnu adresu.
Posetite i naš Instagram i Facebook profil kako bi uvek pratili najnovije akcije i proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Foto ram zlatni“