Jastuk Super Tata

1,600.00рсд

Kategorija:

Fotografija

(max file size 100 MB)

Tekst

Opis

Jastuk super tata

Jastuk Super Tata je namenjen za štampu fotografije po Vašem izboru. Ovaj dizajniran jastuk je unapred specijalno napravljen za Vas, samo treba da pošaljete sliku koju ćemo uklopiti u savršen dezen za tatu.Veličina jastuka je 40x40cm i punjen je koflin punjenjem. Iznenadite tatu originalnim poklonom koji će ga ostaviti bez teksta. Neka najdraža uspomena uvek bude uz njega.

Jastuk Super Tata je izrađen od kvalitetnog i čvrstog materijala. Sa jedne strane je bele boje, a na drugoj strani se nalazi dizajn na kojoj se štampa fotografija. Veličina fotografije je 19x28cm.

Pošaljite nam najlepšu uspomenu, a mi ćemo je odštampati za Vas. Obradujte tatu savršenim poklonom od kog se neće lako odvojiti. Neka najbolji tata ima slatke snove uz dizajnirani jastuk koji postaje unikatan onog trenutka kada odštampamo Vašu sliku.

Naša štampa omogućava fine, jarke boje i detalje. Boja ulazi direktno u tkanje tako da nemate razloga za brigu da li će slika izbledeti. Možete ga prati mnogo puta bez problema.

Super Tata je samo jedan od mnogih dizajniranih jastuka. Pogledajte našu ponudu i odlučite se za najlepši jastuk koji će ulepšati Vaš prostor. Svaki jastuk je posebno dizajniran sa velikom pažnjom kako bi udovoljili svima. Možete izabrati jastuk za mamu, baku, deku, tatu, dečka, devojku….

Nakon porudžbine isporuka se vrši kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Jastuk Super Tata
  • Veličina: 40 cm
  • Materijal: Jastučnica od čvrstog materijala sa koflin punjenjem
  • Veličina štampe fotografije: 19x28cm
  • Boja: bela, sa prednje strane dizajn

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba jastuk bez štampe, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jastuk Super Tata“