Kostobrani sa slikom po želji

2,000.00рсд

FOTOGRAFIJE

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

TEKST

Opis

Kostobrani sa slikom po želji

Pojačajte svoju odbranu na fudbalskom terenu. Kostobrani sa slikom po želji su pravi izbor za to!

Model je savršen za sve igrače koji žele sigurno prianjanje i zaštitu od povreda. Lako se skidaju i navlače. Mekana podloga pomaže apsorbovanju udarca od strane protivničkih igrača, te je vaš fokus nepoljuljan do kraja meča. Ne morate biti fudbalski ekspert da biste znali koliko su kostobrani, kao deo sportske opreme, važni. Koliko zapravo sprečavaju povrede. Zaista se može izdvojiti mnogo primera u kojima su kostobrani odigrali svoju ulogu!

Sportski kostobrani sa slikom po želji koji su dostupni u našoj ponudi odlikuje upravo raznolikost materijala. Dok su među veličinama dostupni S, M i L. Naručite ih online i za sebe ili Vaše dete obezbedite najbolju zaštitu od povreda nogu koje vas mogu sputati u daljem sportskom životu.

Veličine kostobrana koje imamo u našoj ponudi su: S- 10×14,5M-10,5×16,5 i L- 12,5x19cm.

Izaberite veličinu koja Vam najviše odgovara, pošaljite nam željene slike i tekst. Mi ćemo je odštampati i poslati Vam u najkraćem mogućem roku. Uobičajeno vreme isporuke je 4-5 radnih dana. Proizvode koje poručite putem našeg web sajta možete očekivati na vašoj kućnoj adresi putem kurirske službe.

Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas!

Ukoliko ne možete da pronađete određeni poklon na našem sajtu posetite i naš Facebook ili Instagram profil kako biste se lakše snašli.

 

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kostobrani sa slikom po želji“