Kostobrani za Muškarce i za Dečake

2,500.00рсд

FOTOGRAFIJE

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

TEKST

Opis

Kostobrani za Muškarce i za Dečake

Kostobrani za Muškarce i za Dečake – od sada možeš uz sebe imati svoju najdražu sliku, izreku, motiv ili crtež prilikom svakog izlaska na fudbalski teren! Dizajniraj svoj kostobran. Odaberi svoj jedinstven dizajn. Zajedno učinimo tvoj kostobran savršenim.

Kostobrani u velikoj meri smanjuju rizik od nastanka povrede kada dođe do kontakta. Stoga bi svaki sportista, bilo profesionalni ili rekreativni, mladi ili odrasli, trebao nositi kostobrane kao deo obvezne opreme. Kostobrani prave se od materijala koji najbolje štite potkolenice od povreda! Ne morate biti fudbalski ekspert da biste znali koliko su kostobrani, kao deo sportske opreme za fudbalere važni.

Naručite ih online i za sebe ili svoje najdraže obezbedite najbolju zaštitu od povreda nogu koje vas mogu sputati u daljoj karijeri. Sigurni smo da će Vam uz omiljenu sliku, citat ili omiljenog sportistu ovi kostobrani postati omiljeni deo sportske opreme!

Kostobrani nisu namenjeni samo za fudbalere, savršeni su za sve sportove u kojima je potrebna zaštita donjeg dela nogu, poput fudbala, hokeja, biciklizma, vožnje skejtborda, kao i za mnoge borilačke veštine.

Veličine kostobrana koje imamo u našoj ponudi su: S- 10×14,5, M-10,5×16,5 i L- 12,5x19cm.

Izaberite veličinu koja Vam najviše odgovara, pošaljite nam željene slike i tekst, a mi ćemo je odštampati i poslati Vam u najkraćem mogućem roku. Uobičajeno vreme isporuke je 4-5 radnih dana. Proizvode koje poručite putem našeg web sajta možete očekivati na vašoj kućnoj adresi putem kurirske službe.

Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas!

Ukoliko ne možete da pronađete određeni poklon na našem sajtu posetite i naš Facebook ili Instagram profil kako biste se lakše snašli.

 

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kostobrani za Muškarce i za Dečake“