ID Name tag okrugli

1,200.00рсд

ID Name tag okrugli – mogu sadržati logotip preduzeća, funkciju određenog zaposlenog i druge važne informacije. Svaki klijent će ponovo doći u kompaniju gde je ostvario fin odnos sa zaposlenima. Jedna sitnica, kao što su ID Name tag pločice, mogu napraviti velike promene u preduzeću.

Odštampani tekst ili slika ne mogu promeniti boju tokom vremene. Pločice sa imenom su uvek čiste i jasne.  ID Name tag ovalni povezan je sa prvoklasnim magnetom. Pločica će ostati fiksna na bilo kojoj tkanini, bilo da ste na sajmu, u kancelariji, skladištu ili marketu pločice ostaju pričvršćene s maksimalnom čvrstinom. Izradite svoju jedinstvenu pločicu sa imenom, logom ili slikom i tako ćete pomoću ovog proizvoda ostvariti bližu komunikaciju sa klijentima. Ovo je posebno važno kada su u pitanju uslužne delatnosti.

Pošaljite nam Vaše podatke a mi ćemo ih uklopiti u polje za fotografiju na magnetu i poslati Vam na željenu adresu.

FOTOGRAFIJA

(max file size 100 MB)

TEKST

Opis

ID Name tag okrugli

ID Name tag okrugli –  mogu da sadržate logo preduzeća, funkciju zaposlenog i druge informacije. Svaki klijent će ponovo doći u kompaniju gde je ostvario fin odnos sa zaposlenima. Jedna sitnica, kao što su ID Name tag pločice, mogu napraviti velike promene u preduzeću.

Odštampani tekst ili slika ne mogu promeniti boju tokom vremene. Pločice sa imenom su uvek čiste i jasne.  ID Name tag ovalni povezan je sa prvoklasnim magnetom. Pločica će ostati fiksna na bilo kojoj tkanini, bilo da ste na sajmu, u kancelariji, skladištu ili marketu pločice ostaju pričvršćene  s maksimalnom čvrstinom. Izradite svoju jedinstvenu pločicu sa imenom, logom ili slikom i tako ćete pomoću ovog proizvoda ostvariti bližu komunikaciju sa klijentima. Ovo je posebno važno kada su u pitanju uslužne delatnosti.

Pošaljite nam Vaše podatke a mi ćemo ih uklopiti u polje za fotografiju na magnetu i poslati Vam na željenu adresu.

Karakteristike:

  • Naziv proizvoda: ID Name tag okrugli
  • Tip: Pločice za zaposlene
  • Materijal: Plastika/Aluminijum
  • Dimenzije: 7 x 3 cm

Name tag pločice samo su jedne od mnogobrojnih pločica u našoj ponudi, imamo i akrilne ID pločice koje imamo u pravugaonom, ovalnom i kružnom obliku i koje su takođe vrlo kvalitetne. Takođe kod nas možete naći i veliki broj različitih proizvoda koji se rade sa vašim fotografijama i po vašim željama. Tu su privesci, šolje sa fotografijama, puzzle, majice, satovi i još mnogo toga. Svaki naš proizvod se štampa na jedan komad i unikatan je.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 4-5 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina ID Name tag pločica, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „ID Name tag okrugli“