ID pločice metalne

0 od 5

1,100.00рсд

ID pločice metalne su neizostavan detalj kada se radi o akreditaciji jedne firme, kompanije, institucije ili manifestacije. Svaki pojedinac može nositi ID pločicu radi lakšeg prepoznavanja i identifikacije. ID pločice su takođe profesionalan promo proizvod na kome štampamo i logo Vaše firme.

Pločice od aluminijuma mogu biti poručene u više dimenzije i u više boja. Prednost poručivanja ID pločica kod nas jeste ta što možete poručiti više različitih motiva, informacija tako da svaka pločica ima svoj dizajn.

DIMENZIJE:

PLOČICA 9x4cm

PLOČICA 8x3cm

PLOČICA 7×2.2cm

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

Boja aluminijuma ID pločice * 

Dimenzija pločice * 

Opis

ID pločice metalne

ID pločice metalne mogu imati višestruku primenu u bilo kojoj poslovnoj sferi. ID pločice sa imenom štampamo tehnikom sublimacije nakon čega dobijamo jake i postojane boje. ID pločice metalne štampamo sa dizajnom, informacijom i imenom po Vašem zahtevu. Pločice su napravljene od kvalitetnog aluminijuma koji nudimo u tri različite boje a to su: zlatna, srebrna i bela boja.

Metalne pločice sa imenom su neizostavan detalj kada se radi o akreditaciji jedne firme, kompanije, institucije ili manifestacije. Svaki pojedinac može nositi ID pločicu radi lakšeg prepoznavanja i identifikacije. ID pločice su takođe profesionalan promo proizvod na kome štampamo i logo Vaše firme.

Pločice od aluminijuma mogu biti poručene u više dimenzije i u više boja. Prednost poručivanja ID pločica kod nas jeste ta što možete poručiti više različitih motiva, informacija tako da svaka pločica ima svoj dizajn.

Firme, bolnice, privatne klinike, sportski klubovi, organizacije javnih manifestacija, škole, fakulteti mogu poručiti ID pločice sa imenima svojih zaposlenih, kao i kombinaciju logoa i imena, logoa i zvanja.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: ID pločice metalne
  • Dimenzije: Više različitih dimenzija
  • Boja: Bela
  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored ID pločica metalnih kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.

Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.