Lampa sa slikom

1,950.00рсд

Lampa sa slikom je poklon koji će oduševiti svakoga. Lep poklon, odličan za svaku priliku. Lampa sa slikom može da predstavlja idealana poklon za dekoraciju kućnog enterijera. Elegantan dizajn omogućava da se lampa savršeno uklopi u svaki ambijent.

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Lampa sa slikom

Lampa sa slikom je najnoviji dekorativni proizvod u našoj ponudi. Štampa na lampi se radi tehnikom sublimacione štampe koja omogućava štampu na proizvodu na jedan komad bez uticaja na konačnu cenu štampe na proizvodu. Lampa ima stakleni deo na kojem se vrši štampa. Ove stone lampe idealne su za osvetljavanje malog dela prostora. Štampa je bez ograničenja što znači da se štampa pun obim stakla, sa vašim omiljenim dizajnom, slikom ili tekstom po želji.

Lampa sa slikom je poklon koji će oduševiti svakoga. Lep poklon, odličan za svaku priliku. Lampa može da predstavlja idealana poklon za dekoraciju kućnog enterijera. Elegantan dizajn omogućava da se lampa savršeno uklopi u svaki ambijent.

Boje su jarke i jasne i moguće je odštampati kompleksne fotografije. Vaše slike će dobiti potpuno novu dimenziju kada zasijaju u mraku jer su štampane na staklu koje je prozirno. Doživite prelepo iskustvo i obradujte dragu osobu originalnim poklonom, originalnom lampom sa Vašom slikom ili tekstom po želji.

Proizvod: Lampa sa slikom
Visina šolje: 19.5 x 14 x 8 cm
Maksimalna veličina štampe: 8 cm x 18 cm
Dostava: 2-3 radna dana

Pored lampe sa slikom, kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, slobodno nam pišite.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina magneta pišite nam na naš email.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije.

lampa skrr brr aa

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lampa sa slikom“