Lončić sa poklopcem

1,200.00рсд

Lončić sa poklopcem je idelan poklon za svaku priliku. Vaši najbliži će se obradovati ovoj posudi koja će ih vratiti u detinjstvo i probuditi u njima stare uspomene. Lončić je namenjen za sublimacionu štampu što znači da je moguće odštampati jedan lončić bez ikakvog uticaja na konačnu cenu.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Lončić sa poklopcem

Lončić sa poklopcem je idelan poklon za svaku priliku. Vaši najbliži će se obradovati ovoj posudi koja će ih vratiti u detinjstvo i probuditi u njima stare uspomene. Lončić je namenjen za sublimacionu štampu što znači da je moguće odštampati jedan lončić bez ikakvog uticaja na konačnu cenu. Sublimaciona tehnika štampe u kombinaciji sa metalnim lončićem daje savršen kvalitet otiska i obezbeđuje dugotrajnost prozivoda. Pošaljite nam tekst sa imenom drage osobe ili bilo koju sliku ili dizajn po Vašem izboru i učinićemo lončić sa poklopcem idealnim poklonom za svaku priliku. Lončić ima poklopac tako da se u njemu može pripremiti čaj ili drugi topli napitak koji se neće brzo ohladiti. Preporučujemo da se lončić pere pod mlazom tople vode, a ne u mašini za sudove.

Boje su jarke i jasne i moguće je odštampati kompleksne fotografije. Vaše slike će dobiti potpuno novu dimenziju kada su odštampane na limenom lončiću. Doživite prelepo iskustvo i obradujte dragu osobu originalnim poklonom, originalnim lončoćem sa Vašom slikom ili tekstom po želji. Vratite duh prošlih vremena štampom na ovom lončetu i uživajte u ispijanju omiljenog napitka kao nekada kada ste kao deca uživali kod bake i deke.

Proizvod: Lončić sa poklopcem
Visina šolje: 11 x 9 cm
Maksimalna veličina štampe: 6 cm x 20 cm
Dostava: 4-5 radna dana

Pored lončića sa poklopcem sa slikom, kod nas možete pregršt zanimljivih šolja. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lončić sa poklopcem“