Opis

Jastuk mačka

Jastuk mačka je namenjena svim ljubiteljima životinja, pogotovu mačaka. Jastuk u obliku mačke i sa slikom mačke ima meko punjenje. Sanjajte lepo uz fotografiju najdraže mace, kućnog ljubimca. Jastuk mačka sa slikom je tu da ulepša Vašu kuću, auto, sobu ili turistički objekat.

Jastuk mačka je napravljen od čvrstog materijala koji doprinosi da Vaše fotografije izgledaju savršeno na ovom lepom jastuku.
Štampa na jastuku sa slikom se radi tehnikom sublimacije, koja omogućava fine, jarke boje i detalje. Boja ulazi direktno u tkanje tako da nemate razloga da se brinete da će slika izbledeti.

Kao glavna prednost tehnike sublimacije ističe se to da je štampa moguća na samo jedan komad bez uticanja na konačnu cenu proizvoda. Možete da ga perete mnogo puta bez problema.

Jastuk je visine 38cm, tako da će Vaša fotografija biti istaknuta na pravi način. Jastuk se štampa sa prednje strane, dok druga strana ostaje bela. Štampa na jastuku može da bude preko cele prednje strane jastuka.

Pored jastuka mačke kod nas možete naći i mnoge druge proizvode koje možete ukrasiti Vašim fotografijama. Neka Vas meki jastuk sa slikom po želji seti na lepe trenutke sa vašim kućnim ljubimcem. Pored slike možete napisati i tekst kako bi jastuk sa slikom bio ličan poklon koji će obradovati dragu osobu.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2 – 3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Jastuk mačka
  • Veličina: 38 x 33cm
  • Materijal: Jastučnica od čvrstog materijala sa punjenjem
  • Štampa: tehnikom sublimacije, direktno u tkanje
  • Maksimalna veličina štampe: 38 x 33cm
  • Boja: Bela
  • Dostava: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba jastuk bez štampe, pogledajte ovde.
Ako želite da poručite foto knjigu sa svojim fotografijama, posetite nas na sajtu CEWE.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jastuk mačka“