Krpica za naočare

950.00рсд

Staklo i druge staklene površine se prljaju svakodnevno, što je i logično. Jednostavno brisanje o pamučnu majicu ili uklanjanje nečistoće prstima svakako pomaže, ali postoje i mnogo bolje metode. Kako biste najbolje očistili staklenu površinu najbolje je da se koristi krpica za naočare. Naša krpica za naočare je napravljena od kvalitetnog mikrofibera. Ono što je čini simpatičnom i unikatnom jeste štampa Vaše slike, dizajna ili teksta na njoj.

Poručite krpicu za naočare sa Vašom omiljenom slikom i mi ćemo je u što kraćem roku poslati na Vašu kućnu adresu.

Fotografija

(max file size 100 MB)

Tekst

Opis

Krpica za naočare

Krpica za naočare je nov proizvod u našem asortimanu. Materijal od kojeg je napravljena krpica za naočare je mikrofiber koji zadovoljava potrebe optičarskih radnji. Takođe, mikrofiber krpica se može koristiti za auto staklo, monitor, fotografski objektiv i za druge slične namene. Sastav materijala ima idealne proporcije poliamida i poliestera tako da na površini koju briše ostavlja antistatik film koji štiti izbrisanu površinu od prašine.

Staklo i druge staklene površine se prljaju svakodnevno, što je i logično. Jednostavno brisanje o pamučnu majicu ili uklanjanje nečistoće prstima svakako pomaže, ali postoje i mnogo bolje metode. Kako biste najbolje očistili staklenu površinu najbolje je da se koristi krpica za naočare.

Za razliku od drugih materijala, mikrofiber krpica za naočare nežno čisti osteljivo staklo. Mikrofiber krpica za naočare privlači ulja i prljavštinu koja se nalazi na površini stakla i u potpunosti ih uklanja. Peškir ili drugi materijal bi ih recimo, samo razmazao.

Posle svake upotrebe potpopite krpu u toplu vodu sa malo sapuna kako se prljavština koja je ostala na njoj ne bi sledeći put razmazivala po staklu koji budete čistili. Ukoliko je staklena površina mnogo zamazana ili zaprljana, dodajte malo vode. U vodu ne stavljajte nikakvo sredstvo za čišćenje.

Koristi se u marketinškim kampanjama, promocijama, kao suveniri ili kao poklon za svaku priliku.

Isporuka je u roku od 2-3 radna dana od dana prijema porudžbine.

  • Proizvod: Krpica za naočare
  • Dimenzije: 15x18cm
  • Štampa: Tehnikom sublimacije u punom koloru
  • Boja: Bela
  • Dostava: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.

Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Krpica za naočare“