Plišani Irvas

1,550.00рсд

Plišani irvas najbolji je, najslađi i najnoviji proizvod u našoj ponudi idealan za novogodišnje praznike. Irvas na sebi ima majicu od poliestera koja je namenjena za štampu Vašeg dizajna, slike, teksta ili omiljenog crtaća. Plišani irvas savršen je poklon za sve one koje žele da obraduju i razneže svoje najmlađe i najmilije. Ovaj preslatki irvas napravljen je od kvalitetnog materijala koji će dugo trajati. Obradujte dragu osobu ovim simpatičnim poklonom i sigurno se nećete pokajati.

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Plišani irvas

Plišani irvas najbolji je najslađi proizvod u našoj ponudi idealan za novogodišnje praznike. Irvas na sebi ima majicu koja je namenjena za štampu Vašeg dizajna, slike, teksta ili omiljenog crtaća. Plišani irvas savršen je poklon za sve one koje žele da obraduju i razneže svoje najmlađe i najmilije. Ovaj preslatki irvas napravljen je od kvalitetnog materijala koji će dugo trajati. Obradujte dragu osobu ovim simpatičnim poklonom i sigurno se nećete pokajati.

Irvas je prvobitno predviđen za malu decu koja su u uzrastu od 3-12 godina , međutim ne moraju postojati ograničenja u godinama. Može se pokloniti i odraslim osobama kao znak pažnje, romantike i nežnosti. Osmisliti otkačen dizajn ili tekst za nekog prijatelja ili partnera i poklonite mu ovog plišanog irvasa.

Plišani irvas sa majicom se izdvaja od uobičajenih plišanih igračaka koji se mogu naći na tržištu iz prostog razloga što će na njegovoj majci biti odštampan samo Vaš personalizovan dizajn.

Vrtići se mogu odlučiti za kupovinu ovog plišanog irvasa i na njega odštampati neki zanimljiv motiv koji bi se dopao deci. Privatne škole koje imaju dosta dece mogu ukrasiti učionicu ovim simpatičnim plišanim irvasom i istovremeno reklamirati svoje usluge tako što će odabrati logo svoje škole.

Budite kreativni i obradujte Vaše dete, dečka, devojku…

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Veličina: 19 cm
  • Materijal: Pliš
  • Majica: Poliester
  • Veličina štampe: približno 5×3 cm
  • Preporučena rezolucija: 300 px
  • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina za firmu ili u marketinške svrhe, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Plišani Irvas“