Keramički tanjir veliki

2,600.00рсд

Keramički tanjir veliki sa vašom slikom ili tekstom. Izaberite fotografiju i ukrasite ovaj unikatni keramički tanjir. Tanjir dolazi sa plastičnim nosačem. Tanjir možete ukrasiti omiljenom fotografijom, tekstom, crtežom ili motivom. Možete ga iskoristiti kao jedinstveni poklon dragoj osobi. Štampa je moguća u sredini tanjira na ravnoj površini.

Keramički tanjir veliki je dobar i za turističke organizacije, turistička mesta i znamenitosti. Možemo da štampamo motiv vašeg turističke znamenitosti. Sve što treba da nam se javite i pošaljete vašu sliku ili tekst. Može da posluži i kao plaketa za sportsko ili lovačko društvo. Može da se odštampa tekst koji će označiti neku značajnu manifestaciju ili dodelu nagrada.

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Keramički tanjir veliki

Keramički tanjir veliki sa vašom slikom ili tekstom. Izaberite fotografiju i ukrasite ovaj unikatni tanjir. Tanjir dolazi sa plastičnim nosačem. Tanjir možete ukrasiti omiljenom fotografijom, tekstom, crtežom ili motivom. Možete ga iskoristiti kao jedinstveni poklon dragoj osobi. Štampa je moguća u sredini tanjira na ravnoj površini.

Keramički tanjir je dobar i za turističke organizacije, turistička mesta i znamenitosti. Možemo da štampamo motiv vašeg turističke znamenitosti. Sve što treba da nam se javite i pošaljete vašu sliku ili tekst. Može da posluži i kao plaketa za sportsko ili lovačko društvo. Može da se odštampa tekst koji će označiti neku značajnu manifestaciju ili dodelu nagrada.

Pored keramičkih tanjira, kod nas u ponudi možete naći i veliki broj proizvoda koje štampamo sa vašim fotografijama ili dizajnom. Naši proizvodi su idealni kako za rođendane, suvenire, hotele ili kafiće. Štampa se tehnikom sublimacije, što omogućava jarke boje i otisak koji će trajati dugo vremena.

Izrađen je od keramike bele boje. Tanjir služi kao dekorativni poklon. Dolazi sa plastičnim nosačem, pa može da posluži i kao osnova za plaketu, diplomu ili neku nagradu. Idealan je kao svadbeni poklon ili za godišnjicu venčanja.

  • Dimenzije:25cm
  • Proizvod: Keramički tanjir veliki sa slikom po želji
  • Materijal: Keramički sa plastičnim držačem
  • Dostava: 4-5 radna dana na kućnu adresu
  • Plaćanje: pouzećem

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina tanjira pišite nam na naš email.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku sa novim proizvodima i ispratili najnovije akcije.

 

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Keramički tanjir veliki“