Ukrasne tablice

1,300.00рсд2,500.00рсд

Ukrasne tablice unikatan su i nesvakidašnji poklon za sve prilike. Poručite unikatne tablice sa imenom deteta, nazivom ulice, omiljenog kluba ili grada. Mogućnosti su velike a na vama je da odaberete dizajn ili nam pošaljete Vaš tekst, sliku ili šaljivu poruku. Tablice su savršen poklon za sve generacije, poklonite roditeljima tablice sa smešnim tekstom ili obradujte decu koja su zaljubljenici u auta. Ovaj poklon savršen je i ako jednostavno želite ukrasiti svoju sobu ili pokloniti dečku tablicu sa Vašim imenima. Ovaj poklon možete pokloniti i prijateljima koji su dobili bebu kako bi ukrasili dečija kolica.

Očisti

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Ukrasne tablice

Ukrasne tablice unikatan su i nesvakidašnji poklon za sve prilike. Ako niste sigurni koji poklon da pripremite za sledeću veliku proslavu na pravom ste mestu. Poručite unikatne tablice sa imenom deteta, nazivom ulice, omiljenog kluba ili grada. Mogućnosti su velike a na vama je da odaberete dizajn ili nam pošaljete Vaš tekst, sliku ili šaljivu poruku. Tablice su savršen poklon za sve generacije, poklonite roditeljima tablice sa smešnim tekstom ili obradujte decu koja su zaljubljenici u auta. Ovaj poklon savršen je i ako jednostavno želite ukrasiti svoju sobu ili pokloniti dečku tablicu sa Vašim imenima. Ovaj poklon možete pokloniti i prijateljima koji su dobili bebu kako bi ukrasili dečija kolica.

Tablice dolaze u više različitih veličina i oblika:

 • Dimenzije: 29×10 cm, 29.7×21 cm (A4), 20×20 cm – za motor
 • Materijal: Beli nerđajući aluminijum
 • Dostava: 4-5 radna dana

NAPOMENA: Slova i brojevi na tablicama nisu reljefni te se ne mogu koristiti kao prave tablice za auto.

Pored ukrasnih tablica u našoj ponudi foto poklona možete naći preko 200 zanimljivih poklona za svaku priliku.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Zapratite naš Facebook i Instagram profil i uvek saznajte prvi za najnovije proizvode.

Dodatne informacije

Dimenzije:

20x20cm, 29x10cm, 29.7x21cm

1 recenzija za Ukrasne tablice

 1. 5 od 5

  Biljana

  Pozdrav,
  da li vrsite doatavu za Crnu Goru?

  • info1

   Poštovana, nažalost kuriri vrše dostavu samo na teritoriju Srbije.


Dodaj recenziju