Flaše sa slikom

850.00рсд

Poručite već danas inovativne jedinstvene flaše sa slikom. Ove flaše su jedinstvene jer vi birate sliku ili dizajn koji će se nalaziti na flašama. Mogućnostima nema kraja jer vaša mašta i kreativnost dolaze do izražaja na ovim jedinstvenim flašama. Obradujte svoje voljene personalizovanom flašom, ili iznenadite vaše prijetelje za posebne prilike. U ponudi Vam nudimo tri različite flaše.

Restorani, hoteli, kafići, vinski podrumi kao i manji proizvođača alkoholnih pića mogu poručiti flaše sa svojim logom, novom dizajniranom ambalažom koja će upotpuniti ove potpuno originalne flaše.

Opis

Flaše sa slikom

Flaše sa slikom, poručite već danas interesantne flaše sa slikom. Ove flaše su jedinstvene jer vi birate sliku ili dizajn koji će se nalaziti na flašama. Mogućnostima nema kraja jer vaša mašta i kreativnost dolaze do izražaja na ovim jedinstvenim flašama. Flaše  idealan su poklon ukoliko želite da obradujete svoje voljene personalizovanom flašom, ili iznenadite vaše prijetelje za posebne prilike. Poručite flašu sa slikom vaših prijatelja, porodice, devojke, slave, omiljenog fudbalskog kluba ili sa šaljivom porukom. U ponudi Vam nudimo tri različite flaše. Ove šlaše savršen su poklon sa orginalnim dizajnom za rođendane, slave ili posebne proslave.

Hoteli, kafići, vinski podrumi kao i manji proizvođači alkoholnih pića mogu poručiti flaše sa svojim logom, novom dizajniranom ambalažom koja će upotpuniti ove potpuno originalne flaše.Ponudite sve tri vrste flaša, procenite koja je Vaša ciljna grupa kojoj će te ponuditi ovakav proizvod i sigurno će te uspešno plasirati ovaj originalan proizvod.

Zapremina ovih flaša iznosi 75ml sa štampom u punom koloru. Flaše  mogu da se rade u tiražima na jedan i više komada.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba izrada više komada ili tanjiri bez štampe, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Flaše sa slikom“