Privezak crni preklopni

550.00рсд

Privezak crni preklopni je napravljen od kvalitetnog i dugotrajnog materijala te dolazi sa dve slike po Vašem izboru. Slike nisu fiksirane za privezak te se s vremenom mogu zameniti drugim slikama. Slike u privesku su zaštićene prozirnom folijom koja ih čuva od oštećenja i štiti od ispadanja iz priveska. Ako su Vam dosadili obični privesci i želite iznenaditi voljene unikatnim proizvodom samo za njih ovaj privezak je proizvod za Vas. Crni privezak je prelep i kvalitetan sam po sebi na Vama je samo da nam pošaljete Vaše omiljene slike. Poklonite ovaj privezak ili ga uzmite za sebe, ispunite ga slikama porodice, prijatelja ili voljenih i okačite za ključeve od kuće, stana ili auta kako bi ih se uvek sećali.

SKU: AK9N Kategorija:

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Privezak crni preklopni

Privezak crni preklopni je napravljen od kvalitetnog i dugotrajnog materijala te dolazi sa dve slike po Vašem izboru. Slike nisu fiksirane za privezak te se s vremenom mogu zameniti drugim slikama. Slike u privesku su zaštićene prozirnom folijom koja ih čuva od oštećenja i štiti od ispadanja iz priveska. Ako su Vam dosadili obični privesci i želite iznenaditi voljene unikatnim proizvodom samo za njih ovaj privezak je proizvod za Vas. Proces poručivanja je veoma jednostavan, pošaljite nam Vaše slike a mi ćemo ih uklopiti u dimenzije priveska i poslati na Vašu kućnu adresu. Crni privezak je prelep i kvalitetan sam po sebi na Vama je samo da nam pošaljete Vaše omiljene slike. Poklonite ovaj privezak ili ga uzmite za sebe, ispunite ga slikama porodice, prijatelja ili voljenih i okačite za ključeve od kuće, stana ili auta kako bi ih se uvek sećali.

Karakteristike:

  • Šifra proizvoda: AK9N
  • Dimenzije: 35×45 cm
  • Materijal: tkanina
  • Boja: crni

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Isporuka se vrši u roku do 3-4 dana kurirskom službom na kućnu adresu.
Posetite i naš Instagram i Facebook profil kako bi uvek pratili najnovije akcije i proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Privezak crni preklopni“