Privezak sivi

550.00рсд

Privezak sivi izrađen je od kvalitetnog materijala i dolazi sa dve slike. Privezak je nabolji način da malim znakom pažnje pokažete nekome koliko Vam znači. Ovaj privesak možete ukrasiti sa dve slike po Vašoj želji. Slike nisu fiksirane za materijal te se s vremenom mogu menjati sa novim slikama. Kao i svi ostali proizvodi u našoj ponudi i ovaj privesak je unikatni proizvod a Vi ga sami dizajnirate svojim slikama. Na Vama je samo da nam pošaljete slike a mi ćemo se pobrinuti za ostalo, uklopićemo slike u privezak i poslati Vam na kućnu adresu. Privezak je jedan od najboljih unikatnih poklona iz razloga što ga svakodnevno koristimo. Poklonite ovaj privezak Vama dragim osobama ili ga kupite za sebe i ispunite slikama porodice, prijatelja i voljenih. Ukrasite ključeve kvalitetnim i lepim priveskom.

SKU: AK9S Kategorija:

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Privezak sivi

Privezak sivi izrađen je od kvalitetnog materijala i dolazi sa dve slike. Privezak je nabolji način da malim znakom pažnje pokažete nekome koliko Vam znači. Ovaj privesak možete ukrasiti sa dve slike po Vašoj želji. Slike nisu fiksirane za materijal te se s vremenom mogu menjati sa novim slikama. Kao i svi ostali proizvodi u našoj ponudi i ovaj privesak je unikatni proizvod a Vi ga sami dizajnirate svojim slikama. Na Vama je samo da nam pošaljete slike a mi ćemo se pobrinuti za ostalo, uklopićemo slike u privezak i poslati Vam na kućnu adresu. Privezak je jedan od najboljih unikatnih poklona iz razloga što ga svakodnevno koristimo. Poklonite ovaj privezak Vama dragim osobama ili ga kupite za sebe i ispunite slikama porodice, prijatelja i voljenih. Ukrasite svoje ključeve kvalitetnim i lepim priveskom.

Karakteristike:

  • Šifra proizvoda: AK9S
  • Dimenzije: 35×45 cm
  • Materijal: tkanina
  • Boja: siva

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Isporuka se vrši u roku do 3-4 dana kurirskom službom na kućnu adresu.
Posetite i naš Instagram i Facebook profil kako bi uvek pratili najnovije akcije i proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Privezak sivi“