Privezak akrilni auto

550.00рсд

Kategorije: ,

Opis

Privezak akrilni auto

Privezak akrilni auto – na njemu možemo da odštampamo vaš omiljeni logo, podatke firme, znak omiljene automobilske marke ili sliku po želji.

Privezak akrilni auto je namenjen masovnoj upotrebi i veoma je koristan i upotrebljiv kao ukras koji reklamira Vaš proizvod ili firmu. Privesci za ključeve jedan su od najzastupljenijih marketinških proivoda današnjice. Omiljena marka automobila i fotografija po želji će naći put do srca svakog pravog ljubitelja četvorotočkaša. Sitni detalji mogu učiniti vaše lične stvari puno primamljivijim i značajnijim.

Privezak auto je napravljen od čvrstog materijala i štampa je u punom koloru.
Pored priveska u obliku auta, imamo i privezak okruglog oblika, u obliku srca, slomljenog srca, pravougaoni ili u obliku fudbalskog dresa. Ako za vašu omiljenu osobu treba da se uradi neki poklon, ili imate neke specifične želje, javite nam se i lako ćemo se dogovoriti.

Takođe kod nas možete naći i veliki broj različitih proizvoda koji se rade sa vašim fotografijama i po vašim željama. Tu su privesci, šolje sa fotografijama, puzzle, majice, satovi i još mnogo toga. Svaki naš proizvod se štampa na jedan komad i unikatan je. Vaše je samo da zamislite a naše je sve ostalo.
Većina proizvoda se štampa tehnikom sublimacije. Ova tehnika obezbeđuje jarke boje koje su postojane i otporne su na spoljne uticaje.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 4-5 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

Privezak akrilni – karakteristike:

  • Proizvod: Privezak auto sa slikom
  • Materijal: Akril
  • Veličina: 40 mm x 50 mm
  • Oblik: oblik automobila
  • Rok isporuke: 4-5 radna dana

Ako imate nekih dodatnih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba štampa za firmu ili imate posebne potrebe, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Privezak akrilni auto“