Rotaciona kocka akrilna mala

1,500.00рсд

Rotaciona kocka akrilna mala dolazi sa 6 slika i mehanizmom za okretanje. Ukrasite Vaš dom ili poklonite ovu rotacionu kocku koja će ukrasiti bilo koji enterijer. Kocka je unikatni poklon koju sami dizajnirate slikama po Vašem izboru. Ovaj prelepi proizvod će iznenaditi i izmamiti osmeh na lica svim onima koji ga primaju. Iznenadite svoje prijatelje, rodbinu ili voljene rotacionom kockom sa Vašim zajendičkim slikama. Kocka nije namenjena samo za fotografije, pošaljite na i slike sa šaljivim tekstom ili citatom koji delite sa nekom osobom a mi ćemo ga uklopiti među ostalim slikama. Poklonite ovu kocku na posebnu priliku ili ukrasite svoj dom.

SKU: CRS10T Kategorija:

Fotografija

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Rotaciona kocka akrilna mala

Rotaciona kocka akrilna mala dolazi sa 6 slika i mehanizmom za okretanje. Ukrasite Vaš dom ili poklonite ovu rotacionu kocku koja će ukrasiti bilo koji enterijer. Kocka je unikatni poklon koju sami dizajnirate slikama po Vašem izboru. Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete 6 slika a mi ćemo je uklopiti u dimenzije kocke i poslati Vam na kućnu adresu. Ovaj prelepi proizvod će iznenaditi i izmamiti osmeh na lica svim onima koji ga primaju. Iznenadite svoje prijatelje, rodbinu ili voljene rotacionom kockom sa Vašim zajendičkim slikama. Kocka nije namenjena samo za fotografije, pošaljite na i slike sa šaljivim tekstom ili citatom koji delite sa nekom osobom a mi ćemo ga uklopiti među ostalim slikama. Poklonite ovu kocku na posebnu priliku ili ukrasite svoj dom.

  • Šifra proizvoda: CRS10T
  • Dimenzije fotografija: 100×100 mm
  • Dimenzije proizvoda: 130×130 mm
  • Materijal: Kvalitetna akrilna plastika

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Isporuka se vrši u roku do 4-5 dana kurirskom službom na kućnu adresu.
Posetite i naš Instagram i Facebook profil kako bi uvek pratili najnovije akcije i proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Rotaciona kocka akrilna mala“