Rotacioni pravougaonik

1,900.00рсд

Rotacioni pravougaonik prelep je foto poklon koji dolazi sa 4 slike po Vašem izboru. Ovaj proizvod dolazi sa rotacionim stalkom koji Vam omogućava da okrećete pravougaonik i svaki put prikažete drugu sliku. Pravougaonik je unikatan proizvod sa Vašim slikama ali je i sam po sebi prelep proizvod koji će ukrasiti bilo koji enterijer. Poklonite ovaj pravougaonik prijateljima, porodici ili voljenima i izmamite im osmeh na lice slikama koje ste sami izabrali i dizajnirali. Rotacioni pravougaonik poklon je za svaku priliku, ako još ne znate šta želite pokloniti Vama dragoj osobi onda ste na pravom mesto. Bilo da se radi o rođendanu, danu zaljubljenih, Novoj godini ili drugim specijalnim prilikama ovaj proizvod će iznenaditi i obradovati one koji ga primaju.

SKU: GLG15 Kategorija:

Fotografija

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Rotacioni pravougaonik

Rotacioni pravougaonik prelep je foto poklon koji dolazi sa 4 slike po Vašem izboru. Ovaj proizvod dolazi sa rotacionim stalkom koji Vam omogućava da okrećete pravougaonik i svaki put prikažete drugu sliku. Pravougaonik je unikatan proizvod sa Vašim slikama ali je i sam po sebi prelep proizvod koji će ukrasiti bilo koji enterijer. Poklonite ovaj pravougaonik prijateljima, porodici ili voljenima i izmamite im osmeh na lice slikama koje ste sami izabrali i dizajnirali. Sve što trebate napraviti kako bi poručili ovaj prelep foto poklon jeste da nam pošaljete omiljene fotografije ili čak tekst i citate a mi ćemo ih uklopiti u dimenzije proizvoda i poslati Vam na kućnu adresu. Rotacioni pravougaonik poklon je za svaku priliku, ako još ne znate šta želite pokloniti Vama dragoj osobi onda ste na pravom mesto. Bilo da se radi o rođendanu, danu zaljubljenih, Novoj godini ili drugim specijalnim prilikama ovaj proizvod će iznenaditi i obradovati one koji ga primaju.

Karakteristike:

  • Šifra proizvoda: GLG15
  • Dimenzije fotografija: 100×150 mm
  • Materijal: Kvalitetna akrilna plastika i drvo

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Isporuka se vrši u roku do 3-4 dana kurirskom službom na kućnu adresu.
Posetite i naš Instagram i Facebook profil kako bi uvek pratili najnovije akcije i proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Rotacioni pravougaonik“