Rotaciona kocka za slike

1,500.00рсд

Rotaciona kocka za slike dolazi sa rotacionim postoljem i četiri slike po Vašem izboru. Dizajnirajte sami svoj unikatni poklon u obliku rotacione kocke i iznenadite voljene, članove porodice ili prijatelje. Ako još uvek niste pronašli poklone za sledeće prilike rotaciona kocka je poklon za Vas.  Rotaciona kocka prelep je proizvod koji krasi svaki enterijer i koji će na najbolji način istaći Vaše slike. Rotaciona kocka nije namenjena samo kao poklon, iskoristite je kako bi ukrasili i svoj stan ili kuću. Ukrasite rotacionu kocku zajedničkim slikama i slikama sa putovanja na kojima ste bili te je postavite na vidljivo mesto kako bi je svi videli kada uđu u Vaš dom.

 

SKU: GLG10 Kategorija:

Fotografije:

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Rotaciona kocka za slike

Rotaciona kocka za slike dolazi sa rotacionim postoljem i četiri slike po Vašem izboru. Dizajnirajte sami svoj unikatni poklon u obliku rotacione kocke i iznenadite voljene, članove porodice ili prijatelje. Ako još uvek niste pronašli poklone za sledeće prilike rotaciona kocka je poklon za Vas. Pošaljite nam Vaše slike, tekst ili citate a mi ćemo se potruditi da ih uklopimo u kocku i pošaljemo na Vašu kućnu adresu. Rotaciona kocka prelep je proizvod koji krasi svaki enterijer i koji će na najbolji način istaći Vaše slike. Rotaciona kocka nije namenjena samo kao poklon, iskoristite je kako bi ukrasili i svoj stan ili kuću. Ukrasite rotacionu kocku zajedničkim slikama i slikama sa putovanja na kojima ste bili te je postavite na vidljivo mesto kako bi je svi videli kada uđu u Vaš dom.

Karakteristike:

  • Šifra proizvoda: GLG10
  • Dimenzije fotografija: 100×100 mm
  • Materijal: Kvalitetna akrilna plastika

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Isporuka se vrši u roku do 3-4 dana kurirskom službom na kućnu adresu.
Posetite i naš Instagram i Facebook profil kako bi uvek pratili najnovije akcije i proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Rotaciona kocka za slike“