Opis

Danilo šolja sa imenom je super poklon ukoliko u svom okruženju imate druga, brata, dečka, muža ili pak Vama dragu osobu pod ovim imenom.  Svaka šolja je posebna,a uz ime ide i porukica koja opisuje poreklo, značenje i osobine koje idu uz Vaše ime. Počastite sebe ili iznenadite sebi dragu osobu sa specijalno dizajniranom šoljom sa imenom.Izenenadite Vama dragog Danila i izmamite osmeh na njegovom licu. Ovo je samo jedna šolja sa imenom iz naše top liste muških imena u Srbiji, u samoj kolekciji imamo preko 200 različitih imena i dizajna. Šolja kao poklon je idealna za sve prilike poput rođendana, nove godine, krštenja, žurki, i mnogih drugih svečanosti.

Potice iz starohebrejskog (דניאל Daniyyel). Značenje imena je „Bog je moj sudijа“. U narodnoj etimologiji vremenom su se neka od imena izvedena od „Daniyyel“ na našim prostorima vezala za reč „dan“, pa su se prema narodnim običajima davala deci koja su rođena danju. Ime je u raznim varijantama još od davnina rasprostranjeno širom hrišćanskog sveta, a ima ga i kod muslimana u varijanti Daniyal. Na našim prostorima su od ovog imena izvedena su imena Daka, Dana, Dane, Danela, Daniel, Danijel, Danijela, Danila, Danilka, Danimir, Danko, Danojla i Danojlo.

  • Proizvod: Danilo šolja sa imenom
  • Visina šolje: 9.5 cm
  • Prečnik šolje: 8 cm
  • Maksimalna veličina štampe 8.5 cm x 20 cm
  • Boja: Bela
  • Održavanje: Može da se pere i u mašini za pranje suđa
  • Dostava: 3-5 radnih dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Pratite nas na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram kako bi uvek videli najnovije proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Danilo šolja sa imenom“