Opis

Vuk šolja sa imenom

Vuk šolja sa imenom je top ponuda za Vas ukoliko u svom okruženju imate nekoga sa ovim imenom. Iznenadite brata, rođaka, drugara ili dečka Vuka sa ovom poklon šoljom. Vuk šolja sa imenom je samo jedna od mnogih šolja iz naše kolekcije top liste muških imena u Srbiji, za vas smo pripremili preko 200 različitih dizajna. Šolje su pažljivo dizajnirane te se na svakoj nalazi porukica o poreklu i značenju vašeg imena. Šolja je poklon savršen za sve prilike poput rođendana, krštanja, slava, matura, te je možete pokloniti nekome u svakom trenutku.  Počastite sebe ili iznenadite sebi dragu osobu sa specijalno dizajniranom šoljom sa imenom.

Staroslavensko ime izvedeno iz imenice „vuk“ – „derikoža“. U prošlosti kada se još verovalo da reč ima dejstvo magije, nadijevalo se muškom djetetu u funkciji zastrašivanja zlih duhova koji se klone opasnih zveri. Ime je po običaju davano muškom detetu u porodici gde su vladale smrtonosne bolesti, da bi bolest pobegla iz straha od „vuka“. Vuk Karadžić u svom “Rečniku” naglašava zaštitni karakter ovog imena zapisujući: “Kad se kakvoj ženi ne dadu djeca, onda nadjene detetu ime Vuk, jer misle da im djecu vještice jedu, a na vuka da neće smjeti udariti”.Ovo ime se nalazi među prvih 20 imena na listi najčešće davanih imena dečacima rođenim poslednjih 15 godina u Srbiji.

Narudžbine stižu u roku od 3 do 5 radnih dana.

  • Proizvod: Šolja bela sa vašim imenom
  • Visina šolje: 9.5 cm
  • Prečnik šolje: 8 cm
  • Maksimalna veličina štampe 8.5 cm x 20 cm
  • Boja: Bela
  • Održavanje: Može da se pere i u mašini za pranje suđa
  • Dostava: 3-5 radnih dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Pratite nas na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram kako bi uvek videli najnovije proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Vuk šolja sa imenom“