Opis

Petar šolja sa imenom je super poklon ukoliko u svom okruženju imate druga, brata, dečka, muža ili pak Vama dragu osobu pod ovim imenom.  Svaka šolja je posebna,a uz ime ide i porukica koja opisuje poreklo, značenje i osobine koje idu uz Vaše ime. Počastite sebe ili iznenadite sebi dragu osobu sa specijalno dizajniranom šoljom sa imenom.Izenenadite Vama dragog Petra i izmamite osmeh na njegovom licu. Ovo je samo jedna šolja sa imenom iz naše top liste muških imena u Srbiji, u samoj kolekciji imamo preko 200 različitih imena i dizajna. Šolja kao poklon je idealna za sve prilike poput rođendana, nove godine, krštenja, žurki, i mnogih drugih svečanosti.

Ime grčkog porekla izvedeno od reči „petros“ ( grčki πέτρος ) i znači „kamen“, „stena“, pa je značenje imena „nepokolebljiv, odlučan i postojan kao stijena“. Ime je jednog od dvanaestorice Hristovih apostola. Ime Petar je u raznim varijantama popularno širom hrišćanskog sveta od davnina do danas. Na prostoru Hrvatske, Srbije, Makedonije i BiH se ovo ime poslednjih godina nalazi na vrhu lista najpopularnijih imena za dečake.U Njemačkoj je ime u varijanti „Peter“ je najčešće davano ime u poslednjih 120 godina, ali mu je popularnost opala od 1990. pa na ovamo.

  • Proizvod: Petar šolja sa imenom
  • Visina šolje: 9.5 cm
  • Prečnik šolje: 8 cm
  • Maksimalna veličina štampe 8.5 cm x 20 cm
  • Boja: Bela
  • Održavanje: Može da se pere i u mašini za pranje suđa
  • Dostava: 3-5 radnih dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Pratite nas na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram kako bi uvek videli najnovije proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Petar šolja sa imenom“