Opis

Jakov šolja sa imenom

je jedan od proizvoda kojeg izdvajamo iz naše kolekcije šolja sa imenom, gde možete pronaći preko 200 različitih imena i dizajna. Svaka šolja na sebi ima opis značenja i porekla imena, te je i za Jakova tako pripremljeno. Šolja je jedinstven poklon za sve prilike, te je možete pokloniti nekome za rođendan, krštenje, slavu, godišnjicu, maturu i izmamiti osmeh na njihovim licima. Šolja sa imenom Jakov je tirkizne boje.  Izenandite svog druga, brata ili dečka Jakov sa ovim fenomenalnim poklonom.

Ime hebrejskog porekla izvedeno od starohebrejskog imena Jaaqov (‏יַעֲקֹב‎) koje vodi značenje od starohebrejske reči “ ‏עָקֵב‎“ što znači „peta“. Po biblijskoj legendi Jakov je rađajući se uhvatio svoga prvorođenog brata blizanca Isava (Ezava) za petu kako bi se rodio. Jakov je biblijsko ime- u Novom testamentu se više osoba zvalo ovako, od toga dva apostola (grč. Ιάκωβος) Ime je u raznim varijantama rasprostranjeno kao hrišćansko, jevrejsko i muslimansko ime. U srednjem veku nosilo ga je u obliku James (Džejms) više škotskih kraljeva i dva engleska iz dinastije Stjuart. Među Slovenima na Balkanu ime se javlja u 13. veku. Od ovog imena izvedena su imena Jaketa, Jakota, Jakša i Jaša. A poznate varijente su i Jakov, Jakub…

  • roizvod: Ognjen šolja sa imenom
  • Visina šolje: 9.5 cm
  • Prečnik šolje: 8 cm
  • Maksimalna veličina štampe 8.5 cm x 20 cm
  • Boja: Bela
  • Održavanje: Može da se pere i u mašini za pranje suđa
  • Dostava: 3-5 radnih dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Pratite nas na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram kako bi uvek videli najnovije proizvode.

Ako odlučite da kupite neki od proizvoda putem sajta SlikajMe, vaš proizvod možete očekivati putem kurirske službe u roku od 3 do 5 radnih dana.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jakov šolja sa imenom“