Opis

Mihajlo šolja sa imenom je još jedna šolja iz top ponude šolja sa preko 200 različitih imena i dizajna. Šolja sa imenom je specifična po tome da se na njoj nalazi porukica koja objašnjava značenje i poreklo Vašeg imena u ovom slučaju imena Mihajlo. Da li u svom društvu imate nekoga sa ovim imenom? Šta čekate, nabavaite ovu dizajniranu šolju i izmamite osmeh na licu vama dragoj osobi. Šolje su poklon koji su idelan za sve prilike poput rođendana, krštenja i proslava. Počastite sebe ili iznenadite sebi dragu osobu sa specijalno dizajniranom šoljom sa imenom Mihajlo.

Mihailo ili Mihajlo je muško biblijsko ime starohebrejskog porekla (heb. מיכאל Mikha“el , arap. ميخائيل Mihail, grč. Μιχαήλ, lat. Michael) i znači „ko je kao Bog?“. Po jevrejskom i hrišćanskom predanju tako se zove prvi od sedmorice arhanđela koji je pobedio Lucifera. Crkva od najstarijih vremena ima veliko poštovanje i duboku pobožnost prema svetom Mihailu (hrv.Mihovilu) Promatra ga kao moćnog anđela, koji je svojom zaštitom trajno prisutan. Takođe Sv. Mihaila (Mihovila) podjednako štuju i židovi i kršćani i muslimani te je ime u raznim varijantama veoma popularno i rasprostranjeno širom sveta. Grobna crkva cara Dušana na levoj obali reke Bistrice nedaleko od Prizrena podignuta je u slavu svetitelja Mihajla.

U slučaju porudžbine, dostava se vrši putem kurirske službe u roku od 3 do 5 radnih dana.

  • Proizvod: Mihajlo šolja sa imenom
  • Visina šolje: 9.5 cm
  • Prečnik šolje: 8 cm
  • Maksimalna veličina štampe 8.5 cm x 20 cm
  • Boja: Bela
  • Održavanje: Može da se pere i u mašini za pranje suđa
  • Dostava: 3-5 radnih dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Pratite nas na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram kako bi uvek videli najnovije proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Mihajlo šolja sa imenom“