Opis

Aleksa šolja sa imenom

Aleksa šolja sa imenom je top ponuda za Vas ukoliko u svom okruženju imate nekoga sa ovim imenom. Iznenadite brata, rođaka, drugara ili dečka Aleksu sa ovom poklon šoljom. Šolje su pažljivo dizajnirane te se na svakoj nalazi porukica o poreklu i značenju vašeg imena. Šolja je poklon savršen za sve prilike poput rođendana, krštanja, slava, matura, te je možete pokloniti nekome u svakom trenutku.  Počastite sebe ili iznenadite sebi dragu osobu sa specijalno dizajniranom šoljom sa imenom. Aleksa šolja sa imenom je samo jedna od mnogih šolja iz naše kolekcije top liste muških imena u Srbiji, za vas smo pripremili preko 200 različitih dizajna.

Varijanta imena Aleksаndаr, Aleksije. Ime potiče od grčkog imena Aleksandros (gr. Αλέξανδρος, Aléxandros,) sa značenjem „zaštitnik ljudi“ ( alexo =zaštita + andros =muževan, muškarac, čovjek). Ime je čuvenog makedoskog vojskovođe i vladara Aleksandra Velikog (356-323 prije Krista), utemenitelja grada Aleksandrije na obali Egipta, čuvenog zbog kolosalnog svetionika i najveće biblioteke tadašnje epohe i ime je prvenstveno zahvaljujući njemu dostiglo veliku popularnost. Do sada je 8 papa nosilo ime Aleksandar. Ime je u raznim varijantama i njegovim izvedenicama rasprostranjeno širom svijeta, kako kod hrišćana tako i kod muslimana (tursko Iskender ili Al Iskandar kod Arapa) Na našem podneblju od ovog imena su izvedena imena Aca, Aco, Ksandra, Laca, Laco, Leko, Leksa, Sanda, Sandra, Sandro, Sanja, Sanjin, Sanjica, Saša, Saška, Caja, Caka i Caca.

Narudžbine stižu u roku od 3 do 5 radnih dana.

  • Proizvod: Šolja bela sa vašim imenom
  • Visina šolje: 9.5 cm
  • Prečnik šolje: 8 cm
  • Maksimalna veličina štampe 8.5 cm x 20 cm
  • Boja: Bela
  • Održavanje: Može da se pere i u mašini za pranje suđa
  • Dostava: 3-5 radnih dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Pratite nas na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram kako bi uvek videli najnovije proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Aleksa šolja sa imenom“