Opis

Filip šolja sa imenom je super poklon ukoliko u svom okruženju imate druga, brata, dečka, muža ili pak Vama dragu osobu pod ovim imenom. Izenenadite Vama dragog Filipa i izmamite osmeh na njegovom licu. Ovo je samo jedna šolja sa imenom iz naše top liste muških imena u Srbiji, u samoj kolekciji imamo preko 200 različitih imena i dizajna. Svaka šolja je posebna,a uz ime ide i porukica koja opisuje poreklo, značenje i osobine koje idu uz Vaše ime. Šolja kao poklon je idealna za sve prilike poput rođendana, nove godine, krštenja, žurki, i mnogih drugih svečanosti. očastite sebe ili iznenadite sebi dragu osobu sa specijalno dizajniranom šoljom sa imenom.

Potice iz grckog „Philippos“ u znacenju „ljubitelj (prijatelj) konja“. Popularno je u svim jezicima hrišcanske civilizacije, zahvaljujuci tome što se tako zvao jedan od dvanaestorice Hristovih apostola. Najranije poznati Filip bio je makedonski kralj, otac Aleksandra Velikog, a za njim još nekoliko vladara anticke Makedonije. Iz Francuske, gde se više srednjevekovnih kraljeva tako nazivalo, raširilo se po zapadnoj Evropi. Od ovog imena izvedena su imena Filipa, Filipina i Filipinka.

  • Proizvod: Filip šolja sa imenom
  • Visina šolje: 9.5 cm
  • Prečnik šolje: 8 cm
  • Maksimalna veličina štampe 8.5 cm x 20 cm
  • Boja: Bela
  • Održavanje: Može da se pere i u mašini za pranje suđa
  • Dostava: 3-5 radnih dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Pratite nas na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram kako bi uvek videli najnovije proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Filip šolja sa imenom“