Milica šolja sa imenom

1,100.00рсд

Milica šolja sa imenom je idelan poklon za Vas ukoliko želite vašoj drugarici, sestri, devojci, ženi ili pak dragoj osobi Milici, da izamamite osmeh na licu. Ovo je samo još jedna šolja iz naše kolekcije Top liste ženskih imena

Opis

Milica šolja sa imenom

Milica šolja sa imenom je idelan poklon za Vas ukoliko želite vašoj drugarici, sestri, devojci, ženi ili pak dragoj osobi Milici, da izamamite osmeh na licu. Ovo je samo još jedna šolja iz naše kolekcije Top liste ženskih imena. Tu možete pronaći preko 200 različitih muških i ženskih imena sa različitim dizajnom. Šolja sa imenom ima na sebi napisanu porukicu koja predstavlja poreklo i značenje imena, kao i njegove osobine. Šolja je svaršen poklon za sve prilike poput rođendana, nove godine, božičnih praznika, krštenja, i raznih drugih proslava.  Počastite sebe ili iznenadite sebi dragu osobu sa specijalno dizajniranom šoljom sa imenom za Milicu.

Milica značenje imena

Po jednom tumačenju ime je izvedeno od reči “mil, mio, mili” koja je veoma zastupljena u mnogim slovenskim imenima u značenju „mila i draga“. Po nekim drugim tumačenjima ime je izvedeno od ”mil”, skraćeno od grčke reči “ mil-es“ sa značenjem „vojnik“. Takođe značenje može biti „vladarka“ odnosno „zakon“. (otuda i „milic-ij-a“.) Ime Milica je jedno od nastarijih ženskih srpskih imena koje je bilo rasprostranjeno još pre carice Milice, žene cara Lazara Hrebeljanovića , ali je zahvaljujući njoj postalo veoma popularno. Na listi najčešće davanih imena djevojčicama u Srbiji je ime Milica u posljednjih 20 godina u kontinuitetu u samom vrhu top liste.

Dostava se vrši kurirskom službom i Vašu pošiljku možete očekivati u roku od 3 do 5 radnih dana.

  • Proizvod: Milica šolja sa imenom
  • Visina šolje: 9.5 cm
  • Prečnik šolje: 8 cm
  • Maksimalna veličina štampe 8.5 cm x 20 cm
  • Boja: Bela
  • Održavanje: Može da se pere i u mašini za pranje suđa
  • Dostava: 3-5 radnih dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Pratite nas na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram kako bi uvek videli najnovije proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Milica šolja sa imenom“