Sat dečji plavi

1,200.00рсд

Sat dečji plavi kao idealan poklon za rođendan.
Dolazi sa dve slike po vašoj želji i imenom deteta.
Sat je originalnog oblika namenjen najmlađima.

Obradujte Vaše mališane ovim personalizovanim poklonom. Ukrasite dečiju sobu plavim dečijem satom na kome ćemo odštampati fotografije Vašeg deteta.
Isporuka je na kućnu adresu u roku od 2-3 radna dana.

Opis

Sat dečji plavi

Sat dečji plavi je novi proizvod u našoj ponudi. U pitanju je sat izrađen od kvalitetnog drveta koje je premazano lakom na koje se štampa fotografija. Sat dečji plavi je idealan za sobu najmlađeg člana porodice. Stavite dve omiljene fotografije koje će se savršeno uklopiti sa našim dizajnom namenjenom najmlađima. Savršen je za sobu dečaka, pošto je urađen u svetlo plavoj boji sa zanimljivim ramom.

Sat dečji plavi je veličine 24x19cm i na njega staju dve slike po vašoj želji. Savršeno će se uklopiti u dečju sobu. Idealan je kao poklon za dečiji rođendan. Originalan i unikatan poklon koji će izmamiti osmehe na licu. Sa satom dolazi mehanizam sa kazaljkama. Na mehanizmu sa zadnje strane se nalazi kačaljka kako bi sat mogli da okačite na zid.

Štampa na ovom zidnom satu je u punom koloru jasnih i jakih boja, tako da će ovaj zidni sat sa slikom biti pravi ukras na vašem zidu.

Pored ovog sata, imamo i veliki izbor drugih satova koji moglu poslužiti za različite prilike. Ako Vam treba poklon za firmu, sat sa slikom je idealan i na njemu možemo da odštampamo Vaš logo i napišemo tekst po želji. Radimo sat sa štampom i za sportska društva. Možemo odštampati logo Vašeg sportskog kluba.

Postoji mogućnost izrade i satova za turističke organizacije, turistička mesta, hotele ili kafiće. Radimo ih u malim serijama. Idealno za svaku priliku. Možemo da ih radimo sa različitim dizajnom.

  • Proizvod: Sat dečji plavi
  • Prečnik: 24×19 cm
  • Materijal: Drvo premazano sjajnim lakom
  • Isporuka: 2-3 radna dana
  • Baterije: Ne dolaze sa satom, potrebna jedna AA baterija
  • Detaljnije: Imate mogućnost da dodate 2 različite fotografije

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina za firmu, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “Sat dečji plavi”

Korisnička podrška