Šolja metalna

800.00дин.

Kada su hladni dani potrebno nam je nešto toplo da nas zagreje. Ova šolja metalna je idealan izbor proizvoda ukoliko ste Vi ili neko Vama blizak ljubitelj prirode ili malo drugačijih šolja. Šolja metalna je prvobitno namenjena onima koji kampuju, love, pecaju. Šolja metalna može poslužiti kao reklamni materijal ukoliko želite da promovišete lovačko, ribolovačko ili planinarsko društvo. Turističke organizacije i agencije mogu odštampati motive bilo kog turističkog mesta, logo firme…

Dostava se vrši na kućnu adresu u roku od 2-3 dana.

Tekst

Fotografije

Opis

Šolja metalna

Šolja metalna je samo jedan od proizvoda namenjenih za štampu Vaših slika. Šolja je napravljena od nerđajućeg čelika. Na ovoj metalnoj šolji šolji štampamo bilo koju sliku po Vašem izboru. Šolja metalna će Vas služiti dugo vremena.

Kada su hladni dani potrebno nam je nešto toplo da nas zagreje. Ova šolja metalna je idealan izbor proizvoda ukoliko ste Vi ili neko Vama blizak ljubitelj prirode ili malo drugačijih šolja. Šolja metalna je prvobitno namenjena onima koji kampuju, love, pecaju. Veoma je praktična a ono što je najbitnije možete je nositi svuda i uvek sa sobom. Ne možete je slomiti što je velika prednost ukoliko ste avanturista.

Šolja metalna može poslužiti kao reklamni materijal ukoliko želite da promovišete lovačko, ribolovačko ili planinarsko društvo. Turističke organizacije i agencije mogu odštampati motive bilo kog turističkog mesta, logo firme kako bi na zanimljiv način reklamirali ili prodavali ove unikatne metalne šolje sa slikom.

Štampana slika koja se otiskuje na šolji metalnoj je veoma kvalitetna. Nakon otiskivanja Vaša slika dobija polu proziran efekat. Ova šolja metalna je zaista zanimljiva i praktična.

Dostava se vrši na kućnu adresu u roku od 2-3 radna dana od dana poručivanja.

  • Proizvod: Šolja metalna

  • Dimenzije: 13×18 cm

  • Materijal: Metal

  • Štampa: Tehnikom sublimacije u punom koloru

  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored šolje metalne kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “Šolja metalna”

Korisnička podrška