Jastuk ljubav sa srcima – natpis

1,800.00рсд

Jastuk ljubav sa srcima je jedan od dizajniranih proizvoda sa ljubavnim motivom. Ovaj jastuk je namenjen za štampu fotografije zaljubljenih parova. Vašu omiljenu sliku pošaljete nama, a mi ćemo je uklopiti u ovaj prelep ljubavni dizajn u obliku srca i poslati na kućnu adresu.

Jastuk ljubav sa srcima – natpis ima oblik srca, napravljen je od čvrstog materijala i napunjen je mekanim koflin punjenjem. Veličina ovog jastuka je 40x40cm, a dimenzija slike koja će se štampati je 22x15cm. Ovaj jastuk je sa jedne strane bele boje dok je na drugoj strani dizajn specijalno napravljen za sve zaljubljene.

Fotografija

(max file size 100 MB)

Tekst

Opis

Jastuk ljubav sa srcima – natpis

Jastuk ljubav sa srcima – natpis je jedan od dizajniranih proizvoda sa ljubavnim motivom. Ovaj jastuk je namenjen za štampu fotografije zaljubljenih parova. Vašu omiljenu sliku pošaljete nama, a mi ćemo je uklopiti u ovaj prelep ljubavni dizajn u obliku srca i poslati na kućnu adresu.

Jastuk ljubav sa srcima ima oblik srca, napravljen je od čvrstog materijala i napunjen je mekanim koflin punjenjem. Veličina ovog jastuka je 40x40cm, a dimenzija slike koja će se štampati je 22x15cm. Ovaj jastuk je sa jedne strane bele boje dok je na drugoj strani dizajn specijalno napravljen za sve zaljubljene.

Naša štampa omogućava kvalitetan, dugotrajan otisak intenzivnih boja. Boja ulazi direktno u tkanje tako da nemate razloga da se brinete da će slika izbledeti. Ovaj dekorativni jastuk, definitivno će postati omiljen poklon Vašoj dragoj osobi.

Iznenadite voljenu osobu prelepim jastukom od kog se neće lako odvojiti. Ukrasite omiljeni kutak dekorativnim jastukom, poklonite savršen poklon. Jastuk srce je samo jedan od mnogih dizajniranih jastuka. Pogledajte naš izbor i odlučite se za najlepši jastuk koji će krasiti Vaš dom. Svaki jastuk je posebno dizajniran sa velikom pažnjom kako bi udovoljili svima. Nudimo veliki izbor ljubavnih motiva raznih veličina. Neka voljene osobe imaju slatke snove uz dizajnirani jastuk koji postaje unikatan onog trenutka kada odštampamo Vašu sliku.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Jastuk ljubav sa srcima – natpis
  • Veličina: 40 cm
  • Materijal: Jastučnica od čvrstog materijala sa koflin punjenjem
  • Veličina štampe fotografije: 22x15cm
  • Boja: bela, sa prednje strane dizajn
  • Dostava: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba jastuk bez štampe, pogledajte ovde.

Iznenadite voljenu osobu prelepim jastukom od kog se neće lako odvojiti.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jastuk ljubav sa srcima – natpis“