Jastuk zaljubljeni par sa natpisom

1,800.00рсд

Jastuk zaljubljeni par sa natpisom je namenjen za sve zaljubljene duše. Vašu omiljenu sliku pošaljete nama, a mi ćemo je uklopiti u ovaj prelep ljubavni dizajn i poslati na kućnu adresu.

Jastuk zaljubljeni par sa natpisom napravljen je od čvrstog materijala i napunjen je mekanim koflin punjenjem. Dimenzija Vaše fotografije koja se štampa jeste 18x26cm, a veličina jastuka je 40x40cm. Ovaj jastuk je sa jedne strane bele boje dok je na drugoj strani dizajn specijalno napravljen za sve zaljubljene.

Fotografija

(max file size 100 MB)

Tekst

Opis

Jastuk zaljubljeni par sa natpisom

Jastuk zaljubljeni par sa natpisom je namenjen za sve zaljubljene duše. Vašu omiljenu sliku pošaljete nama, a mi ćemo je uklopiti u ovaj prelep ljubavni dizajn i poslati na kućnu adresu.

Jastuk je napravljen od čvrstog materijala i napunjen je mekanim koflin punjenjem. Dimenzija Vaše fotografije koja se štampa jeste 18x26cm, a veličina jastuka je 40x40cm. Ovaj jastuk je sa jedne strane bele boje dok je na drugoj strani dizajn specijalno napravljen za sve zaljubljene.

Naša štampa omogućava kvalitetan, dugotrajan otisak intenzivnih boja. Boja ulazi direktno u tkanje tako da nemate razloga da se brinete da će slika izbledeti. Ovaj dekorativni jastuk, definitivno će postati omiljen poklon Vašoj dragoj osobi.

Iznenadite voljenu osobu prelepim jastukom od kog se neće lako odvojiti. Ukrasite omiljeni kutak dekorativnim jastukom, poklonite savršen poklon. Jastuk zaljubljeni par  je samo jedan od mnogih dizajniranih jastuka. Pogledajte naš izbor i odlučite se za najlepši jastuk koji će ulepšati bilo koju prostoriju. Osim jastuka zaljubljeni par, imamo i ljubavne jastuke u obliku srca, bombone i veliki pravougaoni jastuk. Svaki jastuk je posebno dizajniran sa velikom pažnjom kako bi udovoljili svima. Nudimo veliki izbor ljubavnih motiva raznih veličina. Neka voljene osobe imaju slatke snove uz dizajnirani jastuk koji postaje unikatan onog trenutka kada odštampamo Vašu sliku.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

Proizvod

  • Proizvod: Jastuk zaljubljeni par sa natpisom
  • Veličina: 40 cm
  • Materijal: Jastučnica od čvrstog materijala sa koflin punjenjem
  • Veličina štampe fotografije: 18x26cm
  • Boja: bela, sa prednje strane dizajn
  • Dostava: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba jastuk bez štampe, pogledajte ovde.

Slika na jastuku ljubavnom po vašoj želji sa vašim dizajnom.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jastuk zaljubljeni par sa natpisom“